Инфо

17. децембар 2015.17. дец 2015.
КУП ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ - ФИНАЛЕ

Трофеј у истој витрини

ЖРК „Кучево“ – ЖРК „Медицинар“ 31:33 (17:16)
Где је био прошле сезоне, остаје и ове. Пехар намењен најбољој екипи Купа централне Србије, остаје у Шапцу, у просторијама ЖРК „Медицинар“. Победа у Кучеву, против још једног тима из Супер лиге, донела је Куп и обезбедила пласман у ¼ финале Купа Србије.
Почело је одлично, Шапчанке су повеле 6:2, међутим, једини „црни“ период прошлог четвртка, био је други део првог полувремена. Допуштено је Кучеву да се врати у меч, а на паузу оде са голом предности, 17:16.
Ипак, наставак је личио на почетак првог полувремена, предност је враћена, али осцилација, у наставку, није било. Предност Медицинара се кретала од два до четири гола. Иако су домаће покушале да се врате, играле борбено и посвећено сваки секунд, голови у правим тренуцима, чували су самопоуздање Шапчанкама.
- Притисак убедљивг пораза у Кучеву, у првенству, претворили смо у мотив за спортску освету. Квалитетније смо од њих, али је то требало потврдити на њиховом паркету. Лоше издање у другом делу полувремена једини је лош тренутак нашег целог куп наступа. Пехар је заслужено код нас, а сада се надамо срећи у жребу. Амбиција је финални турнир Купа Србије – истакла је Александра Ручнов.
Д.Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa