Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
ПОЗОРИШНИ ПОКЛОН КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА И ГРАДА ШАПЦА У САРАДЊИ СА ПУ„НАШЕ ДЕТЕ“ И ГРАДСКИМ ПОВЕРЕНИЦИМА

ЗАБАВА ЗА НАЈМЛАЂЕ

Преко четристо предшколаца из сеоских месних заједница са територије града Шапца прошлог четвртка у Великој сали погледало представу „Велика новогодишња тајна“
Време је радости, а да је то тако показали су прошлог четвртка и предшколци са сеоског подручја. Њих више од четристо захваљујући сарадњи Културног центра, града Шапца, Предшколске установе „Наше дете“ и градских повереника имало је прилику да погледа позоришну представу „Велика новогодишња тајна“.
- „Велика новогодишња тајна“ је представа коју смо заједно са градским повереницима организовали за наше малишане предшколског доба са подручја сеоских месних заједница града Шапца. То су малишани из Мачве, Поцерине и Посавотамнаве. Одавно сарађујемо тако да у плану имамо још много тога што ћемо им приредити, а такође нас очекује и новогодишња представа за децу из града - обећала је Гордана Марковић, директорка Културног центра.
Како је ово и време даривања малишани су добили један неочекивани поклон. Како је истакао градски повереник за Рибаре Саша Перић крајни циљ им је био да се деца забаве и провеселе али и дам им овај доживљај остане у лепом сећању.
- Деца су мала. Обично су са родитељима долазила у град, а сада су заједно са својим другарима дошли на једну овако лепу представу. Њихова срећа видела се и током самог пута, а још више током ове предствае где су се баш забавили. За њих је ово несвакидашњи доживљај који представља и ново искуство. Врло брзо намеравамо да им приредимо један овакав долазак, али и да овакве и сличне приредбе дођу у шабачка села - рекао је Перић.
Радост дружења са вршњацима и глумцима током саме представе за предшколце је било више од очекиваног. Срећа се огледала на сваком дечјем лицу које је са узбуђењем пратило збивања на позорници у Великој сали Културног центра.
- Ово је јединствена прилика да се захвалимо граду Шапцу, Културном центру и Предшколској установи „Наше дете“ који су заједнички све ово организовали и што су омогућили да наша деца буду део ових новогодишњих дечјих чаролија. Ово је први пут да су деца са сеоског подручја која похађају предшколску установу имала прилику да присуствују једној оваквој позоришној представи у граду. То је заиста велика радост и срећа за њих - изјавила је Снежана Недић, градски повереник за подручје Грушића и Десића.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa