Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
И У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ ВАША ТВ ШАБАЦ

НАША ПРИЧА ЗА НОВО ЛЕТО

Шабачки музичари, директан пренос са трга, филмови
Аутентична шабачка прича и у новогодишњој ноћи очекује вас у програму ТВ Шабац. Ако пожелите да у 2016. уђете уз музичаре које знате и које волите, ако не одете на трг, а желите да осетите део атмосфере уз градску музику - Телевизија Шабац биће прави избор. У првом делу Новогодишњег програма, који почиње у 19 сати и 30 минута, наступиће изузетно квалитетни и шабачкој публици добро знани музичари: Лексикон бенд, Лука Виторовић и Гиба. Репертоар састављен од квалитетне поп, забавне, староградске и народне музике требало би да буде по укусу већине гледалаца као и две шармантне Иване - Јелић и Ненадовић, које ће гледаоце речју водити кроз музички програм и испратити 2015. годину. У другом делу програма од 22 сата и 30 минута, Телевизија Шабац ће директно преносити дочек Нове године са главног градског трга, уз новогодишњи ватромет и поноћну честитку. У нову, 2016., после преноса са трага, улазимо уз две филмске комедије, које су на програму пола сати иза поноћи.
И програм првог дана 2016. године биће састављен од филмских, музичких и информативних садржаја. Почеће са два дечја филма и једном комедијом, потом ће уследити реприза Новогодишњег програма и Новогодишњи „Лексикон“ у којем су гости надалеко чувени, шабачки, „Стари звуци“. У вечерњем термину уследиће снимак дочека Нове године са трга и филм „Виски и лед“.
Не треба заборавити да су новинари Телевизије Шабац успели да забележе све догађаје и празничну атмосферу која је претходила дочеку и да ће тако бити и током новогодишње ноћи и првог дана 2016. године.
Телевизија Шабац свим суграђанима и гледаоцима са подручја других градова и општина жели СРЕЋНУ И УСПЕШНУ 2016. ГОДИНУ!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa