Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
ФОРУМ ЖЕНА ШАБАЦ ОБРАДОВАО УЧЕНИКЕ ОШ „СВЕТИ САВА“

ЗА ДЕЧЈИ ОСМЕХ

У предновогодишњем духу, прошлог четвртка, испод окићене јелке нашли су се пакети испуњени слаткишима и одећом. Радост даривања употпуњена дружењем
Сала ОШ „Свети Сава“ прошлог четвртка била је испуњена срећним осмесима који су дочекали чланове председништва Форума жена Градског одбора СПС Шабац. Разлога је било више али онај највећи нашао се испод окићене јелке.
- Нама у Форуму жена и Градском одбору СПС породица је приоритетна, а заједно са њом и деца. Деца су, како песма каже, украс света, па управо желимо да им у овим данима пред Нову годину улепшамо време, желимо да им покажемо да о њима неко брине, да жели да се дружи и да их безгранично и безрезервно воли – рекла је Милка Петковић, председница Форума жена Градског одбора СПС Шабац.
Претпразнично расположење у ОШ „Свети Сава“ увелико је почело током претходне седмице. Ово је, по речима директорке Снежане Радовановић, само једна од активности која је улепшала боравак деце у школи.
- Трудимо се да управо децу укључујемо у све поре друштвеног живота и да се њихов боравак и образовање не своде само у просторијама школе. Настојимо да што више излазе из школе, посећују разне институције, установе. Једноставно то је њихов живот. Припремамо их да могу да функционишу и када заврше основно и средње образовање – истакла је директорка.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa