Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
АНКЕТА

КУДА ЗА НОВУ ГОДИНУ

Немања Бабић из Коцељеве, 18 година, средњошколац
- Ове године ћу Нову годину дочекати са најбољим пријатељима. Одлучили смо да идемо у један од локалних ресторана, на организовани дочек по веома приступачној цени. Очекујем лепу атмосферу и добар провод.
Зорица Ковачевић из Коцељеве, 43 године, незапослена
- Немам никакве планове. Нову годину ћу дочекати кући са супругом.
Иван Вујковић
-Нисам много ни размишљао о дочеку Нове године, нити сам нешто посебно планирао. Дочекаћу је са блиским пријатељима. Можда прошетам до центра града.
Влада Радовановић, студент информационих технологија
-Бићу у Београду са девојком на журци у стану. Одустали смо од изласка и резервација. Планирамо око поноћи да одемо до Трга, пошто ће бити неких занимљивих дешавања. После тога не знам, можда негде останемо и до јутра.
Мира Трифуновић
-Прво планирам вечеру са пријатељима, а затим излазак у клуб „Фонтана“ где се увек најбоље проведем. Бићу са људима који су уз мене и у добрим и у лошим тренуцима. Имаћу за то вече и посебну шминку и неку шик фризуру.
Дејан Лазић, зубар
-За дочек ћу бити у „Бунга бару“, са девојком и друштвом. Помало сам разочран градском организацијом, јер ми се прослава у „Тржници“ не чини занимљивом , па тако младима, у зависности од старосне доби и укуса, различити клубови делују као најбоље решење. Не спремам се ништа посебно, јер Нову годину не доживљавам помпезно као када сам имао 18 година.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa