Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
На ШабаЧком Тргу, одрЖана промоција „Ризнице здравља“

„Здрава паста“ са ШабаЧким породицама

У оквиру Новогодишњег базара, на Тргу шабачких жртава, „Ризница здравља“ промовисала је „Здраву пасту“ својим суграђанима. Пред неколико стотина посетилаца, „Ризница здравља“ успешно је започела мисију подизања свести Шапчана о важности одржавања оралне хигијене, а самим тим и о значају и предностима коришћења „Здраве пасте“.
„Здрава паста“ за зубе представљена је као производ чији су састојци потпуно природни и нешкодљиви за здравље. Одабиром правих састојака, пласирали смо на тржиште производ који не садржи никакве отровне састојке, и као такав, намењен је за целу породицу, нарочито за децу чији су зуби и десни још увек у фази развијања. Заинтересоване родитеље информисали смо да је „Здрава паста“ по Фармакопеји храна и да случајним гутањем здравље најмлађих не може бити нарушено.
Грађани су упознати да наша паста не садржи флуор и јака абразивна средства, а да сода бикарбона као један од најбитнијих састојака неутралише киселине у нашим устима, и ствара базну средину која је идеална за здравље наших зуба. Такође, одсуство вештачких заслађивча, сулфата и парабена представља још једну у низу предности наше пасте и резултира еуфоричну реакцију код посетилаца.
„Здрава паста“ супериорно уклања плак и каменац, неутралише штетне киселине,повећава ниво РН вредности у устима,штити десни и бели зубе. Коришћењем наше пасте за зубе, проблем крварења,отечености десни и остале тегобе у усној дупљи, по потврди и коментарима наших стоматолога, нестају након две недеље.
„Ризница здравља“ реализоваће још једну промоцију у оквиру Новогодишњег вашара у току идуће седмице.
„Здраву пасту“ можете купити у свим апотекама у граду и „Акса“ мегасторе продавници за децу.
Након успешне промоције протекле недеље у „Био Шпајзу“, почетком године наша паста ће ући у асортиман свих продавница здраве хране на територији целе Србије.
Крајем јануара 2016. године на тржиште ћемо пласирати пасту за зубе у два нова укуса-камилица и спеарминт. „Здрава паста“ са своја три укуса, у фебруару наступа на ино-тржишту и то у Словенији, Македонији и Руској Федерацији са преко тридесет хиљада паста за зубе.
„Ризница здравља“ Вам жели у Новој 2016. много разлога за осмех, јер када један осмех доноси толико радости, вреди га заштитити - „Здравом пастом“!
ПР „Ризнице здравља“, Јована Јован

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa