Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
СТОМАТОЛОШКИ ЦЕНТАР КОДЕНТ

ПРЕЦИЗНОСТ, КВАЛИТЕТ, ЕСТЕТИКА

И ову годину су нам обележили нови осмеси, задовољни и срећни пацијенти. У стоматолошком центру КОДЕНТ, наши радови представљају за многе корак у нов живот, са широким и сјајним осмехом на лицу. За пацијенте је то велика трансформација, изгледају лепше, млађе.
Радост је поделити са њима моменат када се први пут погледају у огледало са новим зубима, срећни и узбуђени. Перфекционисти смо у сваком погледу и наш мото од 1991. гласи ПРЕЦИЗНОСТ, КВАЛИТЕТ, ЕСТЕТИКА.
Бројне препоруке добијама захваљујући изради зубних надокнаде, високе естетике, које делују потпуно природно. Користимо најсавременију ЦАД/ЦАМ технологију ЗИРКОНЗАХН и најбоље материјале на тржишту, попут врхунског циркона ПРЕТТАУ АНТЕРИОР, за израду безметалних круна и мостова, као и СХОФУ Јапан и импланте ИМПЛАНТ ДИРЕЦТ. Уигран смо тим, пратимо и постављамо светске трендове.
Врхунска едукација нашег тима стоматолога и зубних техничара је такође обележила ову годину. Свим пацијентима желимо изванредну 2016. годину, пуну прелепих осмеха. Ваш КОДЕНТ.
Проф. Дамјанка Ђурић, Генерални Мk

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa