Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
ВАЉЕВСКА ПИВАРА ШИРИ СВОЈЕ ТРЖИШТЕ

ЧИКАгО, РУСИЈА И... ШАБАЦ

Иако присутнији на шабачком тржишту него раније, директор “Ваљевске пиваре” Александар Рајевац најављује озбиљну маркетиншку кампању са циљем да по броју проданих флаша, њихово пиво буде на првом месту у овом делу Србије
Шабац је град великих потенцијала и велико тржиште, а само 60 километара удаљен од Ваљева. С обзиром да нас пре пет година није ни било на овом тржишту не можемо бити незадовољни садашњим пласманом нашег производа, али увек може боље. У 2016. години смо планирали велику маркетиншку кампању кроз коју би требало да убедимо ваше суграђане да је наше пиво најбоље у Србији - објашњава Александар Рајевац, директор “Ваљевске пиваре”.
Како је наведено на годишњој конференцији за штампу “Ваљевске пиваре”, од 2013. до данас забележен је константан раст продаје пива. До краја 2015., укупан обим производње био је 100 хиљада хектолитара, што је за 12 процената више него у истом периоду лане.
- Захваљујући томе, наш приход је 12 одсто већи и износи 600 милиона динара. Иако су то сјајни резултати, простора за повећање још има – истиче Алексанадар Рајевац.
Од посебног значаја је напоменути, да прве цистерне “Ваљевског пива”, од Нове године крећу за САД и Русију.
- Босна је наше традиционално тржиште. Али оно што је посебно интересантно је податак да смо направили уговор са фирмама “Балкан продукт” из Москве и “Лав Иморт” из “Чикага”. Очекујемо да оба посла крену у јануару, док је у току припремање техничких ствари и документације – објашњава Рајевац.
Оно што би у прегледу године, посебно ваљало истаћи је да је “Ваљевска пивара” у 2015. добила две значајне награде. Од стране Регионалне привредне коморе у Ваљеву ова фабрика је добила признање за пословне резултате у категорији најбољих средњих привредних друштава, док је за подршку традиционалном Кросу РТС понела награду “Мој избор” за друштвено најодговорније компаније у Србији.
Т.Т.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa