Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
ПРОШИРЕН АСОРТИМАН „НАШЕ КУЋЕ МЕСА“ КОМПАНИЈЕ „АГРОПАПУК“ У ЦЕНТРУ ГРАДА

СВЕ ЗА ПОТРОШАЧЕ

Проширењем и реновирањем простора некадашњег ресторана „Точкоња“ Компанија „Агропапук“ од уторка својим потрошачима понудила је, поред сухомеснатих производа и месних прерађевина, широк асортиман производа. Тако ће у наредном периоду купци по повољним ценама моћи да купе све оно што је потребно за једно домаћинство.
- Потрудили смо се да наши потрошачи имају све на једном месту. Поред сухомеснатих и месних прерађевина, које имамо по повољним ценама, асортиман смо проширили са кућном хемијом, кондиторским производима, и свим оним што може задовољити потребе наших купаца – рекла је Радица Јанковић, испред продавнице „Наша кућа меса“ Копманије „Агропапук“.
Како се ближе новогодишњи и божићни празници интересовање Шапчана је велико самим тим што су присутне и акције на одређене производе.
- Потрошачи нека изволе и дођу. Ту смо да им изађемо у сусрет као и до сада. Испред Компаније „Агропапук“ – „Наше куће меса“, овом приликом, честитамо свим нашим потрошачима и суграђанима Нову 2016. годину и божићне празнике – додала је Радица.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa