Инфо

31. децембар 2015.31. дец 2015.
НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ

РАЗВОЈ ПРИВРЕДЕ И ИНФРАСТРУКТУРЕ

Традиционално крајем године председник општине Коцељева организује новогодишњи коктел и том приликом се сумирају резултати рада ове локалне самоуправе
Говорећи о бројним инвестицијама које су реализоване током 2015. године у разним областима, председник Душан Илинчић је истакао да ће приоритет коцељевачке општине у текућој години остати инфраструктурни развој и стварање услова за долазак потенцијалних инвеститора.
О свему ономе што је у овој општини урађено у претходној години говорио је и народни посланик у републичком парламенту и председник Скупштине општине Коцељева Верољуб Матић. Он је најавио да ће се улагања у улични систем и путну мрежу, канализацију, у област електро и водоснабдевања, телекомуникација наставити и у 2016. која је изборна година.
- Све оно што је до сада урађено је резултат избора који су се већ десили и ово руководство је имало добру са републичким органима, првенствено са Владом и министарствима. У овој години ће сигурно бити одржани локални избори а да ли ће или не бити и републички, то ћемо видети. Без прејудицирања, од вас ће зависити и од ваше одлуке каква ће будућност ове општине бити - рекао је Матић и поручио да грађани свој глас треба да дају разуму и развоју ове општине, свих њених житеља и будућности генерација које долазе.
- Да би се успело и у привреди и у инфраструктури и у подизању стандарда грађана потребна је политичка стабилност. Ако тога нема, нема ни успеха - оценио је народни посланик.
В. Бошковић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa