Инфо

31. децембар 2015.31. дец 2015.
НОВОГОДИШЊИ СКУП ШАБАЧКИХ СОЦИЈАЛИСТА

ГАРАНЦИЈА СТАБИЛНЕ ВЛАСТИ

Покрет „Зоран Бортић – Шабачки социјалисти“, организовао је новогодишњи скуп, којем су осим чланова и симпатизера присуствовали и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, представници коалиционих партнера, али и гости из других удружења и покрета. На скупу је било речи о резултатима у 2015. години, као и о плановима за 2016.
-Задовољни смо постигнутим резултатима у 2015. години. Допринели смо стабилности власти у нашем граду. Последица тога су добри резултати од којих грађани Шапца имају највише користи. Пред нама је изборна година и мислим да ће наши суграђани умети да препознају и дају подршку покрету који је изворна идеја левице, рекао је председник Покрета Зоран Бортић и том приликом шабачким социјалистима, као и свим грађанима Шапца честитао новогодишње и божићне празнике.
Окупљенима у Културном центру се обратио и градоначелник Небојша Зеленовић, који је тон приликом, између осталог рекао и да је двотрећинска већина у градском парламенту стабилна захваљујући и “Шабачким социјалистима”.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa