Инфо

7. јануар 2016.7. јан 2016.

ЧивијаШки ‘ороскоп

ЈАРАЦ
Као што је и обичај, кренућемо од знака који је караткеристичан за све оне рођене крајем прошле и почетком Нове године. Сви Јарчеви рођени до православног Божића шта су добили од поклона, добили су. Вероватно се ради “обједињеном” поклону – један, заједнички, и за рођендан и Нову годину и Божић. Они рођени мало касније, можда добију у наредном периоду још неки презентић. Још Ако Венера изађе из прстена свемоћног Сатурна, ето весеља за све Јарчеве.
ВОДОЛИЈА
Иако је Водолија ваздушни знак, ово лепо време и вода у сваком агрегатном стању пробудиће емоције и изазваће праву ерупцију у животу оних који су рођени у овом знаку. Можда се десе и неке фаталне љубави, али оно “јуне које неће да муне” је плата од 500 евра. Полако, биће и тога, али не пре почетка краја 2017. године.
РИБЕ
За Рибе је све јасно. Правац у београдску Арену на Европско првенство у ватерполу. Само без звиждања, молим. То је забрањено. Шта сте звиждали, звиждали сте. Не иде то. Неки фин свет се сакупља и треба показати нашу огромну српску душу. Све друго – здравље, новац, срећу, оставите по страни, и бодрите наше делфине и делфинице до нових тријумфа. После ангажмана на утакмицама, у повратку кући могуће је да ће доћи до још неких лепих ситуација у виду проналажења изгубљених новчаника које треба вратити у најкраћем могућем року.
ОВАН
Тврдоглаво се трудите да све остане исто, али не да се. Морате да прихватите ризик промена, које у првом кварталу неће донети бољитак, али пре свитања ноћ је најтамнија. То нарочито знају пензионери и запослени у јавном сектору. Ако сте, којим случајем странац на некој врсти боравка у нашој земљи, можда добијете и држављанство. За здравље не брините, само се мало причувајте вируса.
БИК
Бикови, па и они са Мајорке, дефинитивно су у минус фази. Тако им запало овога пута. Налећу на велике, огромне препреке, где год да се нађу, али пред биковима су нова искушења која би требало да доведу до позитивнијих резултата. Међутим, ко нема срећу у љубави има у новцу. За новац не треба да се бринете. Има га колико га има, а има га довољно. Биће и љубави, али потребно је да се мало опустите, спустите гард, да не кажемо рогове, и биће све потаман.
БЛИЗАНЦИ
Просто је непријатно колико Близанцима добро иде. Једноставно хоће вас. На послу је супер. Нисте радили данима, добили сте 13. плату. Пуцате од здравља, иако вас теретана није видела месицима. Само се придржавајте интернет упутстава и зачините љубавни живот до неслућених граница.
РАК
Ако сте рак, па још и министар, а нисте још смењени, не брините. Та смена ће да сачека још неко време. Није то лако, сменити некога, али је још теже наћи замену. Чекајући смену, време прекратите слушањем најпознатијих фолк хитова, или још боље гледањем уживо највећих звезда српске естраде. Избегавајте клековачу и за посао немојте да се секирате.
ЛАВ
Ви сте свој на своме, па макар био и јануар. Пролећне температуре у вама буде оне најлепше пориве. Иако немате момка, или девојку, посао, кредитну картицу - не секирајте се. Лепо време надомести све. Свакодневна шетња и одмарање од ријалити програма је најбоља терапија за лавове и лавице. Препорука за овај знак -–одгледајте нови филм из серијала Ратови Звезда, или најпознатијег тајног агента на свету – 007.
ДЕВИЦА
Не падајте у ватру без преке потребе. Вама није потребан детектор лажи да бисте доказали своју невиност. Када је посао у питању, подигните ручну кочницу, нарочито они који нису много одмарали у сезони новогодишњих и божићних празника. Нека сада раде они који су одмарали више од вас. Прочитајте нову књигу од Зоранахе и накривите шешир.
ВАГА
Као и у свим ситуацијама у животу, и овога пута успели сте да избалансирате калорије у празницима за нама. Колико вам добро иде довољно говори чињеница да су сва сазвежђа и планете у савршеном складу. Мало имате проблема са рачунима који су нагомилали, али поведите рачуна. Знамо да је јануар најдужи месец, али вама тако добро иде да то није нормално. У љубави мало шкрипи, али доћиће то све на своје.
ШКОРПИЈА
Да сте морали да боцнете – нисте. Могли сте уместо тога да колеги понудите чашу расола и све би било у реду. То што сте извукли новчић у чесници не значи да сте се обогатили. Али вас срећа не напушта. Ако будете довољно активни, можда у наредном периоду упознате старлету, а то ће мушким шкорпијама да промени живот начисто. На послу мало поведите рачуна, могуће турбуленције, знате да је најављена рационализација, а после следи стабилизација. Здравље за медаљу, чак су и витамини које конзумирате непотребни.
СТРЕЛАЦ
У затвор, ни овога пута, нећете отићи. Марс се побринуо за то и све док вас он прати, биће одлагања. А, хоће вас и пара. У љубави и иде и не иде. Велика су искушења пред вама којем се царству приволети. Избор који је пред вама није лак и питање је да ли ћете преломити паметно. Ту вам ни Марс неће помоћи.
ПС Јавите ако смо барем нешто погодили.
Припремио: Н. Кулачин

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa