Инфо

21. јануар 2016.21. јан 2016.
ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЕТИ “БОР ДОО МАЈУР”

ЛИДЕР У ГРАЂЕВИНСКОМ СЕКТОРУ

У оквиру редовних посета успешним фирмама које послују на територији Шапца, градоначелник Небојша Зеленовић са сарадницима, посетио је предузеће „Бор ДОО Мајур“. Приликом разговора са руководством фирме, он је истакао да је веома поносан на породичне фирме које су успеле да дуги низ година задрже своје место на привредној сцени, као што је то „Бор Мајур“.
- Увек навијам за породичне фирме јер сматрам да су оне покретачи даљег привредног развоја, не само Шапца, већ целе Србије. Овакве фирме опстају јер се уздају у сопствене снаге и капацитете, али и марљиво и вредно раде годинама. „Бор Мајур“ је међу лидерима у грађевинском сектору, са Градом су учествовали у изради планских докумената којима се обезбеђује развој грађевинског сектора. Радује ме што ће ова фирма, на пролеће, почети изградњу новог стамбено-пословног објекта, рекао је градоначелник Зеленовић.
Јелена Пајић Матић, директор предузећа „Бор Мајур“, подсетила је да је фирма основана 1994. године, а да је развојни пут током две деценије текао је од мале пилане до садашњег предузећа.
- Имамо заокружен процес који чине производња, градња и трговина. Сарађујемо са свим домаћим фирмама и већим добављачима. Поред стоваришта са грађевинским материјалом, бавимо се производњом палета, бетонских блокова и сечемо грађу по специјалним димензијама. Од већих планова у наредном периоду издвајамо изградњу објекта у улици Краља Милутина, навела је Јелена Пајић Матић.
Она је додала да фирма послује са 22 стално запослена радника, а да током сезоне проширују број запослених у зависности од обима посла.
Међу запосленима који у фирми раде од основања је Драгутин Ковачевић, који поручује да је фирма њихова друга кућа, а са њеним напредовањем, напредовали су и радници.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa