Инфо

21. јануар 2016.21. јан 2016.
АИК Банка на 50. Саветовању агронома Србије на Златибору

ПОВОЉНИ КРЕДИТИ

АИК Банка ће представити своју унапређену понуду пољопривредним произвођачима 28. јануара 2016. године у Конгресном центру на Златибору у оквиру Саветовања агронома Србије у организацији Института за ратарство и повртарство из Новог Сада.
У склопу атрактивне понуде усмерене ка развоју пољопривреде, клијентима АИК Банке омогућени су изузетно повољни кредити за обртна средства, наменски кредити за куповину машина и опреме, као и дугорочни кредити за куповину земљишта. Посебно се издвајају програми који се реализују у сарадњи са Гаранцијским фондом АП Војводина.
Понуда АИК Банке пољопривредницима пружа могућност да залагањем будуће производње финансирају своје тренутне пословне потребе или инвестиције, односно да сачекају „боље цене“ за продају произведене робе кроз коришћење револвинг кредита и кредита на бази залога на роби.
У складу са својим основним опредељењем ка подршци агро комплексу и пољопривредној производњи, АИК Банка ће и у наредном периоду континуирано ширити понуду производа и услуга прилагођеним потребама пољопривредних произвођача као и имати активно учешће у манифестацијама овог типа.
Престижни британски економски магазин ИНТЕРНАТИОНАЛ БАНКЕР је 2015. године, под покровитељством ФИНАНЦИАЛ ТИМЕС у оквиру својих награда БАНКИНГ АЊАРДС доделио АИК Банци два признања: за најбољу комерцијалну банку у Србији и најиновативнију банку у сектору рада са становништвом.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa