Инфо

21. јануар 2016.21. јан 2016.
ШТА РЕКОСТЕ НА ИНТЕРНЕТУ

Српкиње / Парижанке

Ових дана на готово свакој женској интернет страници, пронашла сам чланак „Како да изгледате као Парижанка?“.
Помислих, зашто би Српкиња желела да изгледа као Парижанка, нисмо сличне ни физички, ни по сензибилитету. Неки од предлога које сам тамо нашла говоре у прилог томе зашто је то немогућа мисија.
Парижанке носе ванвременске ствари, не прате трендове.
Одећа једне Српкиње мора бити у тренду, најновије са модне писте иначе ништа од самопоуздања када прође главном чаршијом. Чиме би се иначе хвалила пријатељицама? Одећи купљеној у продавницама половне гардеробе? Не никако, тамо се не залази или то нико не зна.
Парижанке не носе лажне дизајнерске торбе.
Свака Српкиња има бар једну у свом ормару. Ништа не може употпунити изглед као јефтина дизајнерска торба. Мачији ход, и торба која виси на руци одмакнута од тела као да је контаминирана. У руци најновији „паметни телефон“ јер дан би пропао без селфија.
Парижанке носе само један омиљени парфем и када га одаберу то је за читав живот.
Молим?! Облак парфема мора да прати девојку у тренду, најбољи ефекат се постиже када се помеша више парфема, један за зглобове а други на врат. Симфонија мириса. Уосталом како ће други знати да сте управо прошли улицом?
Парижанке у свом ормару никада немају одећу са анимал принтом, цирконима, лажно крзно, кожу, синтетику а на себи лажне нокте, косу трепавице.
Овде се просечна Српкиња већ хвата за главу. Шта је субота вече без мало народњака, штраса, уских фармерки и пластике?
Парижанке не носе високе штикле.
Без штикли комбинација није потпуна. Јесте да ход у оваквој обући изгледа као када почетник куца са два прста на тастатури али то се у тами дискотеке и онако не примећује.
Парижанке презиру теретану.
Дакле мишићи не долазе у обзир ако желите бити као Парижанка.
Уколико шетате улицама главног или нашег града уочићете претежно два типа девојака. У прву групу спадају жаргонски „скоцкане“ девојке у уском џинсу, огрнуте лажним крзном и кожом, нападно нашминкане остављају за собом облак парфема. Другу групу ћете лакше познати. Оне носе вештачку косу, нокте, трепавице, леопард хеланке и пинк патике са штрасом. Главни адут су им трбушњаци са наранџастим теном. Природан тен за њих је смртни грех.
Сада је јасно зашто Српкиње нису и не могу бити као Парижанке.
Д.Мићић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa