Инфо

21. јануар 2016.21. јан 2016.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ – 11. КОЛО

Бодови одлазе у Шумадију

ЖРК “Медицинар” – ЖРК “Минаква” 34:23 (17:10)
Сала Гимназије. Гледалаца 250. Судије: Антић (Београд) и Јаковљевић (Јаково). Делегат Мандић (Кос. Митровица). Седмерци: Медицинар 3(3); Минаква 3(2). Искључења: Медицинар 8, Минаква 12 минута.
ЖРК МЕДИЦИНАР: Враголић 4, Милошевић 1, Чворић, Мандић, Матић, Радовић (кап) 8 (2), Ручнов 5 (1), Карић, Шимшић 16 одбрана (1), Ђурковић 4, Кукић, Бојанић, Нинковић 9, Андрић 3. Тренер: Ж. Кукић.
ЖРК МИНАКВА: Иванови, Ђукић 2, Величковић 3, Зечевић 2, Станисављевић, Пејић, Радојичић, Дмитровић 1, Лазић 4, Николић 2, Филиповић, Ранчић (кап) 3, Којић 1, Голушин 5. Тренер: С. Једоксић
Бодовна разлика и разлика у квалитету између екипа из Шапца и Новог Сада, адекватно је, у суботу, пресликана на паркет сале Гимназије. „Медицинар“ је убедљиво савладао Минакву и вратио се у борбу за плеј оф.
Прва четири напада Медицинар је реализовао, а с’ друге стране, Новосађанке неколико минута нису имали решења за одбрану домаћих, те је почетних 4:0 наговестило како ће се одвијати меч 11. кола Супер лиге Србије за рукометашице. Појачане за дојучерашњу рукометашицу Медицинара, Јелену Зечевић, играчице Војводине успеле су да се, на кратко, врате у утакмицу средином првог дела. Ипак, то је било кратко „затишје“ Шапчанки. Убрзо је уследила нова серија. Нада Нинковић, Враголић, Ручнов и капитен, Ана Радовић створиле су убојиту офанзиву, а чврсту одбрану одлично је „подупирала“ Шимшић на голу. Вођство је расло до 13:6, односно 17:10, колико је било на полувремену.
У другом делу, разлика у квалитету била је још очигледнија. Већ у 40. минуту, створено је двоцифрено вођство, 22:12. До краја је било и егзибиција, а прилику су добиле рукометашице које нису имале до сада много прилике да играју.
Прво гостовање у 2016. години, „Медицинар“ води у Кикинду, истоименој домаћој екипи.
Д.Благојевић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa