Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
ВАТЕРПОЛО

Спаринговање са РадниЧким

Последње провере урађеног током зиме, шабачки ватерполисти имали су у дуелима са чланом Регионалне лиге и некадашњим вицешампионом Европе, Радничким из Крагујевца. Клуб из Шумадије био је два дана гост ВК „Шабац“. Уз заједничке тренинге, одиграна су и две припремне утакмице.
Претходне сезоне, која је после једне деценије донела ВК „Шабац“ пласман у Прву А лигу, овдашњи играчи ривале су, као домаћини, дочекивали у Крагујевцу. То је био само наставак вишегодишње одличне сарадње два клуба. У међувремену, Шабац је реконструисао затворен базен, те је узвраћено гостопримство Радничком.
- Наша два клуба имају више него пријатељске односе. Одлично смо сарађивали претходних година. Брзо смо се договорили када је Шапцу био потребан базен где ће играти као домаћин, још брже смо договорили сарадњу кроз каљење неких наших играча у капици шабачког клуба прошле сезона и задовољство нам је што смо сада дошли на овај сјајан базен, кућу братског клуба и наравно, нема потребе говорити колико се пријатно осећамо ““ истакао је тренер Радничког, Урош Стевановић.
Била је ово пријатељска посета нашем граду, али је имала радни и припремни карактер за Крагујевчане.
- Регионална лига је настављена, плеј оф се ближи, за неколико дана следи наставак Прве А лиге. Претходне недеље су Шапчани били код нас. Немамо ни ми, ни „Шабац“ много времена да усавршимо игру, а заједнички тренинзи треба да покажу где смо тренутно.
Лидер Прве А лиге налази се врло близу пласмана у плеј оф. Тамо ће га чекати неко од представника Србије у регионалном такмичењу. Можда баш, кроз неколико месеци, о учеснику наредне рунде буду одлучивали дуели са Крагујевчанима, али и уколико се путеви не укрсте, ова провере ће свакако значити.
Резултат никада није безначајан, али је био секундаран. Најважније је било, истичу тренери, дати прилику свим играчима и дефинитивно искристалисати најјаче поставе за званичне мечеве.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa