Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
Ваљевска пивара у сусрет леПШЕМ ВРЕМЕНУ

Продајна места у Шапцу и Сремској Митровици

У последње две године се трудимо, у оштрој конкуренцији, да „Ваљевско пиво“ представимо и понудимо у шабачком крају. Постепено се повећева број објеката у којима се може купити или попити наше пиво, а најбољу сарадњу остварили смо са малопродајним ланцом „Вум“, чланом Домаћег трговинског ланца (ДТЛ).
„Вум“ тренутно у Шапцу и околини има 41 продавницу, тако да смо свакако у њиховим објектима најзаступљенији, као и у велепродаји ове трговинске куће. Са задовољством истичемо да нас у Шапцу има у три позната хипермаркета: Мерцатор, Рода, Идеа, као и у њиховим објектима у Сремској Митровици.
Наша новогодишња акција у којој су купци из дволитарску флашу добијали и торбицу са знаком „Ваљевско пиво“ добро је протекла. Поносни смо и на чињеницу да је наше пиво, точено и флаширано, у понуди луксузног хотела „Слобода“ у центру Шапца. Присутни смо и у Богатићу.
Места где можете уживати у укусу Ваљевског пива: ШАБАЦ и околина: ВУМ велепродаја и малопродаја (41 продавница ““ флаширано и лименке од 0,5 и ПЕТ 2л), Мерцатор, Рода, Идеа (флаше и лименке од 0,5 и ПЕТ 2л, неповратно 0,33) дисконт „Мареџ“ (Обилазни пут бб), Хотел „Слобода“ (флаширано и точено), Хиподром ресторан „Мањеж“, кафе „Тиме“ (В.Караџића 22), кафе „39 Маја“ (преко пута Царине), кафана „Код Рада 2014“ ““ Насеље Чавић, „Лилић“ велепродаја““Богатић (В.Степе 53), „Давидовић“““Богатић, кафе „Рода ЏЏЛ““ (флаширано), Етно ресторан „Кнежева вечера“ (точено, флаширано)““Белотић, Зорба бизнис“ Клење (флаширано). СРЕМСКА МИТРОВИЦА ““ Мерцатор, Рода , Идеа, „Агропаук“““Кукујевци (точено).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa