Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ВОДОЛИЈА
Свака вам част на подвигу у Кикинди. Потрпали сте се по пет у аутомобиле и отишле на меч. Више вас се вратило него што је отишло, јер сте донеле нова два бода и четврто местом на табели. Доказали сте да није све у парама. За вас их нема, као ни аутобуса за пут, али пласман на табели говори све. У будућности вас очекују нови успеси, како на љубавном пољу, тако и када је реч о здрављу.
РИБЕ
Ово је период од круцијалне важности за вас. И кренуло је добро. Пробијају се тунели, отварају деонице, чак и Прокоп станица. Нема везе што је сређена само са једне стране, ко још води рачуна о томе. Чак сте и шампањац попили. Други пут из чаше. Много је то префињено пиће да би се потегло из флаше.
ОВАН
Две колоне или једна, питање је које и вас окупира, али знате ви одговор. Ви сте сигурни, убеђени да „Време је“ - за повратак. Надате се пробијању „тунела“ у априлу, и то не треба да вас брине. Е сад, да ли да тај повратак капитализујете, или да се држите по страни, то је права дилема.
БИК
Јесте да сте Бик, али немојте да дајете попуст као да сте магарац. Можда вам неко и каже хвала, али нико не разуме како се ви борите са стварношћу и проблемима. Чист рачун, дуга љубав, каже наш народ. Љубав се не купује, ни на одложено.
БЛИЗАНЦИ
Није вам требало да се упуштате у полемику са министарком која је рођена у знаку Бика. Има она шта да вам каже. Нејасно је како људи немају разумевање за вашу љубавну причу. Још вас нападају што не кречите, већ организујете концерте. Па, мора се од нечега живети. Поведите рачуна о исхрани.
РАК
Коначно. На корак сте од смене. Писмо је стигло у Скупштину и то би ваљда требало да буде то. Начекасмо се, поштено. Вредело. Здравље вас служи одлично, а за посао не брините. Има ова земља толико слободних места за саветнике, да нема разлога да нервозу.
ЛАВ
Ала сте Га питали, свака вам је као у Његоша. Није вам било лако, ви наспрам Њега. Ви то добро знате, како је када вас нападају, и да стоички све подносите. Нека сте имали обзира, сви смо ми људска биће. Ово је ваш велики повратак. Можда поново кренете да пишете колумне. Ма, не. Држте се ви микрофона и завијања у исти.
ДЕВИЦА
Лепа вест за све рођене у овом знаку стиже из далеке Јужноафричке републике. Власти једног града у овој земљи донеле су одлуку да свим Девицама дају бесплатну школарину. Ову информацију нису са великом радошћу примиле старлете, али оне и не маре много за формално образовање.
ВАГА
Можда да размислите о томе како више ни борци не желе да се боре ако не приме плату. Видели сте ту информацију. Ви, за сада, нисте без плате, али вам је и даље смањена, без назнака да би могла да ускоро крене пут неслућених висина. Све мора да дође на своје, али до тада - не дајте на себе.
ШКОРПИЈА
Пред вама је тежак период. Много отказа ћете потписати, а са друге стране морате и даље да исказујете љубав и захвалност. Утеху сте понудили свима који ће бити „отписани“, јер ће моћи да лакше дођу до нове униформе. Разлика је само у униформи. И ти други ће носити оружје, хапсити, још да им дате и ручни бацач ““ милина.
ЈАРАЦ
И вама су почели да „раде о глави“. Спомињу се неки кандидати који ће да вас наследе. Смеше се са насловних страна и меркају. Ви сада морате да истрпите све стојички. Напади стижу и од „ваших“ и са оне друге стране, али ви сигурно корачате. Можда се и сами лепо изненадите ускоро.
СТРЕЛАЦ
И ви добисте држављанство Србије. Честитамо. Злобници би рекли да ћете сада да купујете земљу по својој новој отаџбини, али нисте ви такви. У наредном периоду очекује вас пуно пословних понуда, али водите рачуна коме дајете паре. Вама то и нису неки бити износи, али чувајте се.
ПС: Наш најпознатији Близанац наставља да живи свој сан, а и ми заједно са њим. Само напред Мајсторе. Пашће овога пута и Париз, и Лондон, и Рио, и Њујорк.
Н. К.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa