Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
ПАРТИЈА УЈЕДИЊЕНИХ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ

БОРБА ЗА СОЦИЈАЛНУ ПРАВДУ

Партија уједињених пензионера Србије већ одавно се спрема, како за локалне, тако и за парламентарне изборе. Стеван Матић, председник Градског одобра ПУПС, пре скоро годину дана је наговештавао да ће доћи до парламентарних избора, јер се, како каже избори расписују онда када је владајућа странка најјача, да продужи мандат још четири године.
-Руководству ПУПС, које заступа партију социјалне правде се верује. Ми у ГО имамо 19 факултетски образованих људи, од којих је скоро половина некада била на значајним привредним или друштвеним функцијама. Коалиција на локалу је природна са оним странкама које поштују наш програм. Друге политичке странке говоре да су за Србију, а ми смо за народ. За сиромашне, пензионере, незапослене, истиче Матић.
Иако је могућ наставак сарадње са досадашњим коалиционим партнерима Социјалистичком партијом Србије и Јединственом Србијом, Матић не искључује могућност да у изборну трку уђу сами. Верује да градска власт овога пута неће моћи да се ствара без њих. Према Матићевим речима, да је ова партија до сада била у власти у Шапцу, издвајања за пензионере би била знатно већа, јер много мање општине у својим буџетима за ове намете одвајају доста више новца.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa