Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.
КОШАРКА

ИзненаЂење у КосјериЋу

КК „Црнокоса“ ““ ОКК „Шабац“ 92:100 (24:21, 18:25, 23:24, 27:30)
Тренери обе екипе имаће много замерки на одбране после овог дуела, али ће свакако расположенији бити у шабачком клубу јер су и поред примљена 92 поена успели да славе. ОКК „Шабац“ пружио је једну од најбољих овосезонских игара, а то се посебно односи на други и трећи период када је успео да преокрене резултат, створи предност пред последњих десет минута, а потом одигра зрело и сигурно у самој завршници. Резултат су нова два бода. После другог тријумфа у другом делу сезоне, „Шабац“ са пет победа и 10 пораза заузима 10 позицију, али како је славио и „Студент“, још увек само једна победа дели Шапчане од зоне испадања. Деби у 2016. години пред домаћом публиком, ОКК „Шабац“ има против Железничара из Чачка у наредном колу.
Потврда другог места
ЖКК „Дуга“ ““ ЖКК „Љубовија“ 88:72 (27:19, 24:17, 16:9, 21:27)
Оба ривала могу бити задовољна коначним исходом. Домаће су савладале директног ривала за другу позицију и остале, практично, једини ривал кошаркашицама ОКК Шапца у борби за прво место, а разлог за задовољство имају и гошће које су избегле потпуну катастрофу у хали „Зорка“. Јесте ово био дерби, али од старта је било видљиво да је „Дуга“ квалитетнији тим. Предност створена на почетку, расла је постепено, долазила је шабачка екипа, у неколико наврата, и до плус 30. Тек у завршници, када су прилику добиле кошаркашице које мање играју, гостујући тим успео је да смањи заостатак до 16 поена.
Шабачки тимови предводе табелу Друге лиге „Југ“. ОКК „Шабац“ је водећи са максималним учинком, док је „Дуга“ друга са једним неуспехом, управо против лидера. Сениорке ОКК Шапца играју вечерас против Плеј офа свој меч 9. кола.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa