Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.
„TABOO BAND“ У ШАБАЧКОМ ПОЗОРИШТУ

ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ У РИТМУ МУЗИКЕ

За све заљубљене али и оне који воле добар ритам, као и романтичне тонове, „Табоо банд“ спремио је занимљив музички репертоар за недељу, 14. фебруар. Од 20 часова на Дан заљубљених у Шабачком позоришту почеће концерт добрих вибрација за које ће се побринути чланови бенда Јована Симић, вокални солиста, Небојша Ђукнић Ђуле, гитара, Александар Даскаловић, акустични бас и вокал, и Зоран Јовановић, бубњеви.
- Концерт поводом Дана заљубљених у Шабачком позоришту замишљен је као забава за што већи број људи а не као извор зараде тако да је цена карата симболичних 300 динара. Узећемо у обзир и датум тако да ће велики део репертоара бити у љубавном тону, али ћемо истовремено гледати да побегнемо од патетике. То су песме које се свакако налазе на нашем репертоару - рекао је Александар Даскаловић.
Током вечери наступиће и клавијатуриста Александар Пуповац, повремени члан бенда, дугогодишњи сарадник и близак пријатељ Лука Виторовић, вокал, гитариста Милан Петровић Кука са певачицом Јеленом Мањенчић, као и познати шабачки мултиинструменталиста Мирко Томић, мајстор на скоро свим жичаним инструментима.
Иначе „Табоо Банд“ кренуо је са радом од јесени 2004. године. Данашњи састав усталио се 2007. године. Познати су по наступима широм Србије, како по клубовима тако и по приватним забавама. Поједини чланови бенда заједно свирају двадесет и тридесет година.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa