Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.
СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈАУ КЛУБУ ГРАДСКОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА ГРАДА ШАПЦА

ЗАХВАЛНОСТ НЕ ПОЗНАЈЕ ГОДИНЕ

Песмом, рециталом, музиком чланови Клуба за стара лица Геронтолошког центра Шабац свечаном академијом „Свети Сава, светионик српства“ у препуном Клубу Градског удружења пензионера града Шапца рекли су једно велико човечно „хвала“.
- Ово је једна мала скромна пензионерска рата оног великог дуга који дугујемо Светом Сави за све што је учинио. Истовремено, лепо је подсетити се и на оне ученичке и учитељске дане. Потрудили смо се као и деца из „Вукове“ школи, моје школе. Одушевио сам се том лепотом коју деца доносе на овај дан. Има наде и за нас - рекао је Витомир Николић.
Допринос целокупном догађају поред Витомира дали су и Илија Товаровић, Љиљана Бурсаћ, Ненад Трипуновић, Нада Поповић, Вукица Копривица, Слободанка Гаврић, Драга Товаровић и Драгица Јовић, као и Наталија Недић, корисница Геронтолошког центра. Текст Томислава Јеротића прилагодили су свечаном чину у коме су је учествовао и хор и оркестар Клуба за стара лица под руководством Драгана Бељића.
- Прати нас нека посебна срећа. Сваки наш програм где год идемо има пуну салу. Није то толико због квалитета програма колико је због људи који изводе. То су људи трећег доба, старијих годишта и година. Трудимо се да направимо штимунг, да буде весело и лепо. Трудили смо се колико смо могли. Хвала свима који су дошли да нас виде и чују. Потребни су нам овакви програми јер су то лица која су своју активност нашла у овоме и то је добро. Многима фали дружења, више расположења, више везе са људима, са градом, а то на овај начин остварујемо и то нам даје лепе резултате. Многи се од нас на овај начин поштено речено лече - додао је Илија Товаровић.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa