Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.
АКЦИЈА

ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА

У оквиру популарне акције Чепом до Осмеха, сакупљено је нових 350.000 динара, помоћу којих је купљено специјално помагало - електрични вертикализатор за дечака Милана Бореновића из Шајкаша, неопходно за његов будући раст и развој. Ученику Специјалне школе „Милан Петровић“ у Новом Саду, оболелом од церебралне парализе, вертикализатор је уручен на пријему у новосадској Градској кући, а помоћи ће му да самостално стоји. Пријему су присуствовали председница организације „Чепом до осмеха“ Вања Петковић, шеф кабинета градоначелника Александар Петровић, маркетинг менаџер Беџ курирске службе Марија Матић, представници НИС, Фруцтуса и многи други пријатељи и спонзори.
До сада је у оквиру акције и несебичним залагањем Вање и Борише Петковић, који су успели на симпатичан и користан начин да анимирају наше најмлађе, сакупљено око 30 тона пластичних чепова за рециклажу.
Велики број појединаца, вртића, школа и фирми из целе Србије се укључио у акцију, па је с тога логистичка помоћ коју пружа шабачка курирска служба Беџ, власника Слободана Крсмановића, са својим великим возним парком и магацинима по целој Србији, кључна за успех ове хуманитарно- еколошке акције.
Креативност и ентузијазам којом се брачни пар Петковић бори и успева да подигне свест о екологији и хуманости код наше деце, у исто време чистећи Србију и помажући и улепшавајући живот онима којима је то најпотребније, је заиста вредна хвале.
Организација Чепом до Осмеха је већ кренула у акцију сакупљања чепића и средстава за помоћ једанаестом детету Давиду Ваневском из Јабуке, код Панчева.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa