Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ПОКУШАЈ ОМАЛОВАЖАВАЊА

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић бави се унапређењем квалитета живота грађана, обезбеђује све већа привредна улагања и ствара услове да се наш град развија. На све добро урађено у граду, било да је реч о изградњи базена, уређењу градског трга, измештању депоније, чишћењу канала, повраћају прихода од пореза на имовину грађана, Српска напредна странка покушава да баци љагу.
Јучерашњи наводи на конференцији за новинаре чланова Српске напредне странке у Шапцу су неистинити и показују сво њихово незнање. Посету градоначелника Шапца Небојше Зеленовића Месној заједници „Маови“, која је међу првима искористила средства од повраћаја пореза на имовину, покушали су да у свом наступу пониште и кажу да је лоше што се новац од пореза на имовину враћа месним заједницама. Грађани ове месне заједнице су пример добрих резултата политике Града Шапца, која ради у интересу свих грађана нашег града.
Очигледно је да Српска напредна странка у Шапцу улази у изборну кампању само да би се задовољили интереси њихових чланова. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић се противи таквој пракси, и бори се идејама, радом, стручношћу и културом, које се у Српској напредној странци многи боје.
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ЗАЈЕДНО ЗА С

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa