Инфо

11. фебруар 2016.11. феб 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: УРЕЂЕЊЕ НИСКОНАПОНСКЕ МРЕЖЕ

СВЕТЛИЈА БУДУЋНОСТ СЕЛА

Деценијски проблем слабе струје где се ни електро уређаји нису могли користити а, сијалица жижила сада се корак по корак решавају. У Месарцима у општини Владимирци затекли смо екипу која је постављала стубове и каблове и, после трафостанице код силоса ради се увелико на решењу горућег питања, каже Бранка Судар из овог села.
- Тешко је препричати колике смо проблеме имали са струјом. Ништа се није могло користити а, уређаји су одреда отказивали. Хвала локалној самоуправи која све уређује без и динара учешћа грађана, што опет показује бригу за село и ту смо им безмерно захвални. Живот се враћа у села и добром струјом и у селу уз пут за Обреновац ето бољих дана, истиче Бранка Судар.
Питање остајања младих у селу сада се и не поставља.
Младих има доста и сада је извесно да ће многи остати. Биће ту и нових садржаја и сада када без зебње можете укључити уређаје за домаћинство, затим прекрупаче и, тако редом до прекрупача и апарата за мужу крава, ово ће бити лепо место за живот. Опет понављам ништа без локалне самоуправе, пресрећна је Бранка.
И тако из корака у корак, из посла у посао, неуморна екипа локалне самоуправе гради боље село као место где се без двоје остаје и привређује у миру и здравом окружењу.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa