Инфо

11. фебруар 2016.11. феб 2016.
ОШ Лаза К. Лазаревић

ЖЕЛИМ ДА ЗНАМ ВИШЕ

Основна школа Лаза К. Лазаревић је у протеклој недељи, у периоду од 8. до 12. фебруара, била центар науке, културе, забаве и дружења. Зимски камп природних и друштвених наука под називом Желим да знам више оправдао је очекивања како наставника и руководства школе, тако и ученика, а његовом свечаном отварању присуствовао је и градоначелниг Града Шапца Небојша Зеленовић који је том приликом свим ученицима и наставном кадру пожелео срећан и успешан рад у нади да ће деца стећи нова знања која ће им бити значајна у даљем школовању.
Структура поменутог Кампа више је била практична него теоријска. Предавања из области: биологије, географије, правописа и историје била су реализована помоћу савремених наставних методама уз могућност отварања различитих дискусија из поменутих области са циљем да деца искажу своја запажања и реше своје недоумице. Током првог дана предавања, ученици су на биологији имали госте из Завода за јавно здравље, на ком је Игор Драгичевић, др и специјалиста хигијене, говорио о квалитету градске воде упоређујући је са флашираном и водом из артерске чесме.
Наставници и реализатори Кампа: Наташа Поповић, Маријана Радаковић, Бобан Чамџић и Никола Танасић свим учесницима су поручили:
- Школарци, дугујемо вам велику захвалност. Оправдали сте наша очекивања, показали сте тимски дух, дружили сте се и учили кроз игру. Хвала вам што сте ЖЕЛЕЛИ ДА ЗНАТЕ ВИШЕ. Заједно смо богатији за једно ново искуство, јер смо и ми, ваши наставници, учили од вас! Надамо се да је ОШ „Лаза К. Лазаревић“ била добар домаћин. До следећег дружења и стварања неких нових идеја и радионица, поздрављају вас ваши наставници на челу са директором школе Слободаном Богдановићем и његовим замеником Миланом Благојевићем.
Н. Т.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa