Инфо

11. фебруар 2016.11. феб 2016.
ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ НОВЕ СТРАНКЕ У СРБИЈИ

НЕМА САРАДЊЕ СА СНС, СПС И СРС

Нова странка у Шапцу организовала је коктел поводом отварања нових просторија. Том приликом, просторије у Стојана Новаковића 10 су и освештане.
Чланови и симпатизери НС угостили су велики број колега из других партија у Шапцу, а главна тема неформалних разговора у опуштеној атмосфери били су предстојећи избори. О начину изласка на изборе говорила је потпредседница НС Алена Букилић.
- Ми верујемо да би за опозицију у Србији најбоље било да се на предстојеће изборе иде у „две колоне“. У нашој колони видимо, као адекватног партнера Демократску странку, пре свега због сарадње у републичком парламенту. За нас је то природни савез ““ рекла је Букилић.
Када је реч о локалним изборима, председник Градског одбора Нове странке Александар Симић истакао је да одбори по Србији имају слободу да бирају коалиционе партнере уз услов да не буду из редова актуелне републичке власти.
- Идеолошки ми свакако не можемо са СНС, СПС и СРС, сви други су нам партнери. У Шапцу смо одабрали своје партнере и то у оквиру листе „Победа за Шабац“ ““ додао је Симић.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa