Инфо

11. фебруар 2016.11. феб 2016.
ИНТЕРТОУРС О САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

ПОКРЕТАЧИ ОПТИМИЗМА

Покретачи ентузијазма јаког као првог дана су наши путници који нас подржавају, следе и инспиришу нове идеје и квалитетније програме - тврде у Агенцији која је прошле године прославила четврт века постојања
Међународни сајам туризма у Београду почео је данас. О његовом значају за туристичке раднике разговарали смо са Љиљаном Дакић, директорком туристичке агенције из Шапца „Инертоурс“. Истовремено, искористили смо прилику да сазнамо шта је то најактуелније, шта агенција од четврт века трајања, има да понуди нашим суграђанима.
- Манифестације овог типа су изузетно значајне за туристичке агенције, хотеле, туристичке организације градова и регија, односно за читаву армију туристичких радника који са великим ентузијазмом раде свој посао. То је свакако место где се срећу партнери који сарађују дуги низ година, место где се упознају нови партнери и склапају нови послови, одржавају радионице и семинари са еминентним гостима - предавачима из земље и иностранства, размењују идеје и знања, где се представљају Туристичке организације градова и регијаСрбије - истиче Љиљана Дакић, директорка шабачке агенције „Интертоурс“.
Више од две и по деценије “Интер тоурс“ са успехом организује све облике туристичких путовања у земљи и иностранству. Са посебним поносом истичу “Инетртоурс културни пакет“ који подразумева обилазак најбољих престоничких позоришта.
За свој посао тврде да је са једне стране изузетно захтеван и одговоран, а са друге атрактиван и врло динамичан. Покретачи ентузијазма јаког као првог дана су им путници којиих подржавају, следе и инспиришу нове идеје и квалитетније програме.
- Организујемо годишње одморе (летовање, зимовање), бавимо се омладинско-школским туризмом (излети, настава у природи, екскурзије у земљи и иностранству). Руководећи се цитатом Лоренса Штерна: “Упознај прво своју земљу па онда путуј по иностранству“, доста пажње поклањамо путовањима по Србији. Док само посебно поносни на чињеницу да већ десет година у понуди имамо Културни пакет, који подразумева полудневни излет до Београда и гледање најактуелнијих позоришних представа. Када говоримо о најатрактивнијим тренутним понудама, то су пре свега још увек актуелна зимовања и летовања чија је продаја почела већ крајем прошле године ““ наводи директорка агенције „Интертоурс“, и каже да путници највише могу да уштеде уколико своје летње аранжмане уплаћују већ током децембра или јануара.
- За путнике који су у децембру или јануару уплатили летовања попусти су били и до 50 одсто за хотелске и до 20 одсто за смештај у апартманима. Свакако постоји и сајамски попуст који ће се наставити и неко време после сајма ““ по нашем искуству вероватно до краја фебруара до 20%, а онда до краја марта до 10%. Овде је реч о ФИРСТ МИНУТЕ понудама, а зависно од интензитета продаје, постоји могућност и добрих ЛАСТ МИНУТЕ понуда пред сам датум летовања.
Сајам као место за скупљање информација
С обзиром да ће сајамски попусти трајати и неко време након манифестације, у Интертоурсу саветују наше суграђане да овај догађај искористе за прикупљање информација о новим дестинацијама и различитим понудама.
YУТА даје веће гаранције за 150 њених чланица
Yута има више од 300 чланица, али ће такве услове нудити 150 агенција које су испуниле потребне критеријуме и за које је процењено да су сигурне.“Интертоурс“је једна од њих и на нашој агенцији ће бит и истакнут заштићени знак - “Yута гаранција путовања“. То значи да ће путници бити сигурнији код уплате аранжман у некој од ових агенција, јер се не може десити да остану без смештаја на дестинацији (биће им пронађен други смештај или ће бити враћени у земљу без додатних трошкова), као и да ће им бити враћен новац (или понуђен други аранжман код неке друге агенције која је у том програму) у случају да агенција није у могућности да реализује већ уплаћен аранжман.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa