Инфо

18. фебруар 2016.18. феб 2016.
ЗаврШен 38. МеЂународни сајам туризма у Београду

ДОБРОДОШЛИ У РАЂЕВИНУ

У Београду је од 18. до 21. фебруара одржан 38. Међународни сајам туризма. Туристичка организација општине Крупањ имала је заједнички наступ са туристичким организацијама из Лознице и Осечине.
Са штанда туристичке организације општине Крупањ издвајамо представљање Етно ресторана „Стара бреза“, пројекат „Фестивал младих Србије и Републике Српске“ Канцеларије за младе општине Крупањ, а мед и производе од меда представили су чланови удружења „Соколске планине“ из Крупња. Успостављени су контакти са бројним туристичким организацијама и агенцијама, као и медијским кућама са циљем популаризације Рађевине и организованог доласка туриста у овај крај.
Велику пажњу посетилаца сајма привукао је музички наступ чланова удружења „Соларт“ из Крупња који су најавили летњи музичко-песнички сусрет „Стаза“ у Дому поезије „Десанка Максимовић“ у Богоштици недалеко од Крупња.
Према речима Јелене Танасић директорке Туристичке организације општине Крупањ највеће интересовање посетилаца и представника туристичких агенција привукли су добри услови за активан одмор у природи и спортско-рекреативни туризам у Рађевини. Туристичка организација из Крупња је једна од ретких која је добила захвалницу од Туристичког друштва „Земун“ из Земуна за досадашњу сарадњу и гостопримство у општини Крупањ, као и позив од Радио-телевизије Србије да учествује у емисији „Књига утисака“.
Д. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa