Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.
ОСНОВАН ОПШТИНСКИ ОДБОР СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКЕ ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ У КОЦЕЉЕВИ

СРБИЈИ ПОТРЕБНО ЈЕДИНСТВО

Недавно је у Коцељеви основан општински одбор Социјалдемократске партије Србије. За председника овог одбора изабран је Милован Савић из Коцељеве, док су потпредседници Раде Радовановић из Свилеуве и Ненад Савић из Коцељеве који ће уједно водити и клуб младих ове странке.
Према речима члана извршног одбора странке и координатора за Западну Србију Добросава Марића, Социјалдемократска партија наставља ширење инфраструктуре странке формирањем општинских одбора тамо где их до сада није било.
- Ми смо једна млада странка на овој територији и очекујемо да ћемо брзо са коалиционим партнерима из СНС бити незаобилазан политички фактор у Мачванском округу а сигуран сам и у Коцељеви. Трудили смо се да изаберемо квалитетне људе који ће да нас представљају на локалу. Сматрамо да људи чине странку. Господин Љајић као председник странке нема ни једну аферу, нема ни једну мрљу и трудили смо се да то пратимо и на локалу, да бирамо људе честите, поштене који ће представљати грађане тих општина и градова - поручио је Марић који верује да је огроман потенцијал Западне Србије у развоју туризма и пољопривреде.
Новоизабрани председник СДП у Коцељеви поручује да је грађанима Србије потребно јединство, дисциплина у раду и одговорност за све што странке ураде.
- Моја одлука да уђем у ову странку су њена основна начела а то је борба за социјалну правду, солидарност, једнакост и равноправност, као и чињеница да су за нас на првом месту опште добро и јавни интерес наших грађана. Ово је странка центра. Залагаћемо се да у странку дођу млади људи који препознају вредности деловања и рада странке на челу са господином Љајићем који ужива велики углед грађана Србије као одмерен политичар који има став. То се видело и у моменту када је препознао сложену ситуацију у нашој земљи и определио се да подржи актуелну власт и господина Вучића јер таласање у овом моменту води нас у лошем правцу - сматра Савић и истиче да је за Коцељеву најважније да задржи младе људе.
- То можемо да урадимо само отварањем нових радних места, сређивањем инфраструктуре за лакши и лепши живот, како не би доживели судбину сеоских подручја која су остала без младих. Социјалдемократска партија ће у Коцељеви у својим просторијама формирати клуб младих за све чланове и симпатизере. Залагаћемо се за изградњу и поправку путних праваца посебно према Београду јер се близина главног града не користи довољн о- најавио је председник ОО СДП.
На локалним изборима, како каже, сарађиваће са СНС и подржаће причу која има добре резултате.
- Ми у општини имамо и народног посланика, господина Верољуба Матића, који је својим деловањем доста допринео развоју општине Коцељева, што је још један додатни мотив да подржимо оно што је добро, без обзира на политичко опредељење. У овом моменту нам је најпотребнији слога и да подржимо досадашњу причу која има своје резултате - сматра Милован Савић.
Весна Бошковић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa