Инфо

19. август 2010.19. авг 2010.
ЛЕТЊЕ ШКОЛЕ НАУКЕ

ДОСТА ПОЗИТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ

“Ова школа је мешавина лепог и корисног. У исто време се и играмо и учимо. Да није било ове школице деца би по цео дан само играла компјутере и досађивала се. Учитељице доста доприносе овим предавањима и чине га сваки пут све занимљивијим“, записао је у књигу утисака једанаестогодишњи Милош, полазник мале летње школе науке
Са Милошевим размишљањем слажу се и остали полазници овог двомесечног курса. Али ни родитељи, који упркос летњим врућинама истрајно прате своје малишане на свако предавање, нису равнодушни. Они за летњу Школу науке, коју по први 3пут ове године организује Канцеларија за младе у сарадњи са професорком Татјаном Марковић Топаловић и учитељима и учитељицама шабачких основних школа, имају само речи хвале.
- Све похвале на организацији и раду школе. Доводим два сина која су одушевљена пријемом и начином рада, као и темама које се обрађују. Једва чекају следећи час. Најискреније се надам да ће и следеће године овако нешто бити организовано, јер ми у Шапцу проводимо одмор па нам овако нешто добро дође. Када следећег лета будемо долазили водићемо рачуна о термину летње школе ““ написала је у књигу утисака одушевљена мама. На њен коментар се надовезује тата седмогодишње девојчице. Он каже да је овакав начин рада са децом нешто што радује. И тврди да је количина позитивне енергије на самим часовима заразна, а да ентузијазам Татјане Топаловић и учитељица инспирише.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa