Инфо

3. март 2016.3. мар 2016.
“Небојша Зеленовић - Шабац је наш“

Прва проглашена листа за локалне изборе

Листа „Небојша Зеленовић-Шабац је наш“, на гласачким листићима за локалне изборе, биће под редним бројем 1, пошто су први предали потписе Изборној комисији града Шапца.
Приликом предаје листе са списком кандидата за одборнике у Скупштини града Шапца, Небојша Зеленовић је рекао да верује да нам шансу за добар живот, нове инвестиције и запослење неће донети нико са стране.
-Верујем да шансу за успех и добар посао за сваког од нас, можемо да створимо само ми грађани Шапца, овде у нашем граду. У наредне четири године наставићемо да градимо наш Шабац, у коме ће свако имати посао. Свако ће моћи да се лечи и нико неће бити заборављен или гладан. Наша деца заслужују школу за 21. век. Школу у којој ће ићи у једну смену, у којој ће имати топао и здрав оброк и у школи завршавати домаће задатке.
У име свих нас који живимо и радимо за Шабац тражим вашу подршку уверен да нам добар живот, инвестиције и послове неће донети нико са стране, већ их ми морамо створити сами, рекао је Зеленовић.
Листу је предала коалиција коју чине странке Заједно за Србију, Демократска странка и Српски покрет обнове. Предлагачи су на листу предложили и кандидате из Иницијативе „Село-град“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa