Инфо

3. март 2016.3. мар 2016.
БОКС

Три медаље

Боксери шабачке Мачве донели су три медаље са Првенства Србије у олимпијском стилу бокса за сениоре (19 ““ 40 година) и младе (17-18 година). Најбоље боксере Србије, 84 репрезента 38 клубова, угостио је претходних дана Лазаревац, а трофејну салу БК „Мачва“ употпунила су два сребра међу младима, односно једна сениорска бронза.
У категорији младих до 60 кг, Томић је био близу злата. Добрим наступом, у полуфиналу је елиминисао Седлана (БК „Омладинац“), а потом у неизвесном финалу, поенима 2:1, поражен од боксера „Рокице“, Обадовића. На последњој препреци до злата заустављен је и Мијаиловић. Њега је савладао домаћи боксер Мирко Митровић, а до финала категорије до 75 кг, Мијаиловић је савладао Мајсторовића (БК „Цар Лазар“).
Код сениора, најзапаженији резултат имао је Лукић, који је бранио боје Мачве у категорији до 69 кг. Поражен је у полуфиналу од првог фаворита и каснијег победника, Живановића (БК „Лазаревац“). У полуфиналу поражен је и тешкаш Милош Карић. Бољи је био Станковић из Лесковца.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa