Инфо

3. март 2016.3. мар 2016.

Кроз пар речи

“¢ АТЛЕТИКА ““ Атлетичар Спринта из Бадовинаца, Александар Грновић, осввојио је друго место на Првенству Србије у вишебојима одржаном у Београду. У седмобоју, Грновић је са 4.883 бода био други, одмах иза најбољег вишебојца Србије, Михаила Дудаша (6.015 бодова). Осим сребра, Грновић је остварио и четири лична рекорда (60 м, 60 м препоне, кугла, седмобој)
“¢ РУКОМЕТ ““ ОРК „Мачва“ поразом је наставила Прву лигу „Центар“. Убедљиви против екипе из Богатића, били су рукометаши Рекреатива, 33:20 (16:8). Тренутно, „Мачва“ је четврта са 14 бодова, а у следећем колу дочекује Лозницу, водећу екипу на табели. Рукометашице Мачве поражене су од Вождовца у Шапцу, 34:20. Следи Костолац.
“¢ КОШАРКА ““ Шабачки „М015“ поражен је у 12. колу Друге регионалне лиге „Запад“, у Лозници, 70:67, док је „Рађевац“ изгубио у Владимирцима, 85:71. Шапчани су тренутно четврти (6:6), док је Рађевац пети (4:8). У следећем колу „Рађевац“ дочекује „Студент“ из Ваљева, а „М015“ гостује у Лајковцу.
“¢ ОДБОЈКА - У оквиру квалификација за првенство Србије у Крупњу су одигране две одбојкашке утакмице. у суботу СУ пионирке ОК „Рађевац“ дочекале одбојкашице из Ваљева од којих су изгубиле резултатом 3:2 (15:13 у петом сету), да би сутрадан сениорке ОК „Рађевац“ победиле екипу „Јединства из Владимираца резултатом 3:0.
“¢ РВАЊЕ ““ Момчило Гајић, Угљеша Гајић и Илија Петровић, освојили су медаље на првом Купу Србије за старије пионире. Угљеша је био најбољи у конкуренцији до 70 кг, а најсјајније одличје припало је и Петровићу у категорији до 85 кг. Момчило је био трећи међу рвачима у категорији до 48 кг. У конкуренцији 20 клубова, шабачки „Витез“ био је четврти.
“¢ ФУДБАЛ ““ У четвртфиналу Купа Фудбалског савеза Мачванског Округа, „Прово“ је савладало, у Црној Бари, домаћи „Хајдук Станко“ резултатом 5:2. Стрелци за Провце били су: Адамовић, Исаиловић, Пантелић, Мишић и Манага. За домаћина погађали Севић и Лукић.
“¢ АМЕРИЧКИ ФУДБАЛ ““ Познати су парови за овогодишњу сезону Треће лиге у америчком фудбалу. Шабачке ајкуле, сезону отварају на свом терену против витезова из Клека 16. априла, потом 14. маја гостују у Обреновцу. у Шапцу ће, 28. маја, гостовати “видре“ из Бечеја, а у последњем колу, 11. јуна, путују у Нови Сад, где их дочекују „бесни пси“.
“¢ СТОНИ ТЕНИС ““ На Првенству Србије за млађе кадете, стонотенисери јавремовачког “Лав“ ““ а, освојили су екипно друго место.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa