Инфо

3. март 2016.3. мар 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОСАВОТАМНАВСКА СРЕДЊА ШКОЛА

ОД ЕВРОПЕ 120.000 ЕВРА

Конкурисало је агилно руководство школе пројектом преко Републике Србије Европској инвестиционој банци у пројекту модернизација школа, и ових дана добила 120.000 евра који ће бити тврде зналачки искоришћена, по речима директора школе Милана Исаиловића.
- Ми смо увек веровали да је то прави пут и да је штета не искористити европске новце. Око 100.000 евра биће утрошено за довршетак започетих радова на школи а 20.000 евра за реконструкцију мокрих чворова да би млади имали оптималне услове за рад. То нам је за сада најбитније и после тих послова умивена школа биће једна од најлепших у Србији. Ученици из околине Владимираца који похађају ову школу имаће оптималне услове и нова одељења а следе и нови пројекти како би што више урадили у правцу бољитка што опет силним првим местима, а на такмичењима и републичка Светосавска награда Милице Шимоновић најбоље показују. Поносимо се својом школом коју смо у току распуста и када се могло уредили да се многи делови тешко могу препознати, блиста неуморни директор.
Задовољан је и председник општине Милорад Милинковић који каже да је брига о младима вазда приоритет.
- Све од Дома културе до Дома ученика који ће добити становнике за наредну школску годину уз симболичне трошкове мање од садашњег превоза, је показатељ да се ради пуном паром на том плану. Тако уз пројекте где млади нарочито када је Европа у питању имају предност, ето могућности да све максимално прилагодимо евро стандардима, каже Милинковић.
Дом ученика и пар детаља уређења околине школе учиниће да школа рађена као и Дом по евро квалитету то истински и буде.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa