Инфо

3. март 2016.3. мар 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Риба
Са малим закашњењем честитамо рођендан, али ако сте навикли да вам диван дан честитају унапред, вероватно сте спремни и на честитку и уназад. Ионако онај скуп у Сремској Митровици са 200 аутобуса са стране може да се протумачи као рођенданска журка на отвореном, организована је дан после. Са звездама нисте у најбољим односима, јер уместо нешто лепо да се деси, поново хиљадугодишња вода, али о томе у једном другом знаку - близанцу.
Ован
Многи су се растужили што вас нема на листи кандидата за посланике. Ко ће сада да нас засмејава. Биће, наћи ће се неко. Не сумњамо. Али, сви ми не видимо шуму од дрвећа. Ви видите. Можда ваздуплоховом слетите директно у неку министарску фотељу. А, са те позиције, која год да буде јер без универзалца нема ударца, биће још занимљивости.
Бик
Лутко лепа, шта лепа, најлепша, читај мало дописе о забрањеним супстанцама. Наврзли се на вас Русе ови са Запада, ко Шешељ на Тому. Тамо забранили супстанцу, а онамо може, и ви надрљасте. И још те Амере нико не тера да мокре у епрувете. Бог те пита шта они све узимају. Ако ништа друго, Венера је увек уз вас.
Близанац
Поново сте неспремни за велику сцену и то на почетку кампање. Пробутите се човече из летаргије. Покрените се. Како мислите да васкрснете на место градоначелника Чачка. Ви као да сте преспавали и оне поплаве из 2014., па се не сећате да су то биле велике воде, једном у хиљаду година. Не може два пута у хиљаду година и обе најгоре. Нема вас годинама, а онда Бог крив што је пала велика киша и плави где стигне.
Рак
Ви пркосите природи, али имате право. Лепо сте приметили ““ Дође вам да не умрете, када видите ко може да вам подигне споменик. Размислите о томе да није грешка у томе што је неко подигао споменик, већ у томе да неко није, а могао је. Али, времена има на претек, многи нису добили споменике и могле би неке криве Дрине да се исправе.
Лав
За вас не постоји радно време, али можете да поштујете оне који га имају. Па, ко још предаје листу за изборе у 02,20? Пустите људе да предахну мало. Када већ нисте успели да будете број један, више није битно који сте број. Они други су још више закаснили. Но, знате како се каже ““ не бије бој редни број, већ ауторитет вође.
Девица
Ви сте на корак од успеха. Прича подсећа на ову када момчић не успе да упише Војну академију, па се задовољи са Школом за резервне војне официре у Задру, а онда га живот однесе на неку другу страну, али љубав према униформи оста вечна. Могли сте да будете генерал, а ви одосте у новинаре. Сада је друга прича, са бројем осам на СНС дресу, не само да ћете бити посланик, можда постанете и министар војни. Марс је увек на вашој страни.
Вага
Нешто вас нема у јавности у последње време. Да ли је то затишје пред буру, или гутање кнедли због појединаца на заједничкој листи, ко ће га знати. Ниједна од ваших неколико личности да се јави, да прозбори коју о НАТО, о Шараповој, о Вуку, о поплавама. Нема вас. Немојте дуго, да не бринемо. Можда промените министарску функцију.
Шкорпија
Поднели сте оставку, а шта даље. Ко је томе више кумовао, премијер или навијачи, не знају ни звезде. Није у реду, ипак, што га нисте заштитили. Замислите да вама скандирају навијачи на трибина, оно што скандирају, а ви знате да нисте то. И још нико ни реч утехе да вам пружи, а толико сте учинили за клуб. Него, правац трибине и навијање. Ионако нико неће да послуша управу, е то и звезде знају.
Стрелац
Поведите више рачуна о томе шта где говорите. Не занимају све нас ваше еротске фрустрације. Ајде да сте изабрали неку, ону праву, ви изабрали онако. Није њен једини квалитет тај што има крупне очи. Ваљда је битно и то што нас несаломиво, без застоја, води ка ЕУ, на пример. Полако, нађите опсесију у својим редовима, не руководите се оном народном ““ Туђе, слађе.
Јарац
Нека вас не секира то што је остало непримећено то што сте и ви на листи за изборе. Ко уме да пева, може и у посланике. Зар Ивица Дачић није најбољи пример за то. Можда буде и нека тезгица, као Цеца. То се, додуше, не плаћа, ако је веровати естрадним уметницима, то се пева из љубави, али надомести се то на некој другој ћуприји.
Водолија
Када неко замрзне функцију да би се бавио политиком то је вредно похвале. Обично замрзну партијску функцију да би се бавили „бизнисом“. То што хоћете да будете посланик, а да мало одморите од верских обавеза, и то је ок. Можда вам се тамо придруже и представници других конфесија. Е, то би била идила.

Пс. У овом тексту нисмо спомињали Александра Вучића, Зорана Бабића, Марију Шарапову, Велимира Илића, Драгољуба Мићуновића, Бојана Пајтића, Мирослава Лазанског, Александра Вулина, Мићу Берића, Пеђу Марковића, Јадранку Јовановић и Муфтију Зукорлића.
Ненад Кулчин

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa