Инфо

3. март 2016.3. мар 2016.
ПРЕДАВАЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

АГРАР ПЕТРОВИЋ У МИСИЈИ ШИРЕЊА ЗНАЊА

У организацији “Аграра-Петровић“, прошлог петка у хотелу “Еуфорија“ организовано је предавање за пољопривредне произвођаче јагодичастог воћа. Како наводи власник фирме која се бави трговином и услугама из области аграра, Владимир Петровић , реч је о традиционалним сезонским скуповимаа који повезују потрошаче и произвођаче са јединственим циљем унапређења производње.
-Овај пут акценат је стављен на произвођаче јагодичастог воћа, са централном темом заштите и прехране јагоде у циљу постизања максималних резултата у производњи. Ово је прилика да заједно видимо у чему то произвођачи греше и да те грешке исправимо истакао је Петровић.
Један од предавача, представник Сyнгенте за Сремску Митровицу и Шабац Дарко Долина, изјавио је овом приликом да њихова фирма има стручну службу дуж целе Србије те да су код њих овакава предавања такође део традиције. Шабачким пољопривредницима су се представили са палетом производа за ратарску и воћарску производњу.
Док је представник компаније Тимац Агро Балканс за Мачвански округ, дипломирани агроном Дејан Синђић поделио податке о њиховим производима који доприносе бољем квалитету јагодичастог воћа.
Т.Т.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa