Инфо

3. март 2016.3. мар 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ДОМ ПАЛИХ БОРАЦА

ЗА ДВЕ НЕДЕЉЕ НОВО ИЗДАЊЕ

Дом културе или Дом палих бораца био је пре три деценије место окупљања уз биоскопске представе, позоришне и фоклорне наступе и друге садржаје а, сада две недеље пре краја слути се изглед савремен и примерен очекивању, у обиласку каже председник општине Милорад Милинковић.
- Биће како је требало бити. Ето уређеног објекта који ће са око 200 места за културне садржаје али и седнице СО Владимирци и тако редом. Све је као што видите изузетно лепо и уз детаље савремености чувамо и топлину некадашњег Дома који је био дика варошице. Из буџета одвојена су 4,5 милиона динара који су видљиво исправно утрошена, каже председник општине и нада се комплетном завршетку буде ли пара.
- Ако дозволе средства урадићемо и фасаду и јасно упутити намернике ка Дому културе који ће инадаље бити место окупљања што нас је и определило да све ово урадимо, каже Милинковић.
Нова адреса за дружење и културне садржаје стари Дом палих бораца постаје објекат највиших стандарда. Ко сумња нека посети здање где се ради од јутра до сутра.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa