Инфо

26. август 2010.26. авг 2010.
ВАЉЕВО: ФК „ВУЈИЋ ВОДА“: ФК „МАЧВА“ 2:.0

ИЗ ШТРАЈКА У ТРИЈУМФ

Безидејна игра „Мачве“. Домаћини изузетно спортски мотисани
Ваљево, 21.08.2010.године. Стадион: ФК „СЕЊАК“. Гледалаца: 300. Стрелци: Танасијевић у 11 минуту, и Тошић у 88. минуту. Жути картони: Ристивојевић, Самуровић, Обровац (Мачва), Гајић, Танасијевић, Рашевић (Вујић вода).
Перић- Радовановић, Пејовић, Ристивојевић, Марковић- Павловић, Лазић, Самуровић, Обровац- Николић (Милинковић од 58. минута), Гаврић.
После јасно исказаних амбиција управе и стручног штаба пред почетак ове фудбалске сезоне и праве голеаде против ФК „СЛОГА“, симпатизери ФК“Мачве“ су очекивали да ће се „Мачва“ са, већ по традицији неугодног гостовања у Ваљеву, вратити бар непоражена, тим пре што су фудбалери домаћина у петак штрајковали због вишемесечних неисплаћених принадлежности. Али наде су се изјаловиле већ после десетак минута утакмице, када се, после једног додавања иза леђа одбране „Мачве“, домаћи играч Танасијевиће нашао сам „очи у очи“ са голманом „Мачве“ Перићем и рутински сместио „НАЈК“ лопту у леви голманов угао.
До краја полувремена „Мачва“ је покушавала да безидејним нападима изједначи резултат и оправда улогу фаворита првенства, али је све остало само на покушајима. Изостао је прави и организовани притисак на гол домаћина.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa