Инфо

10. март 2016.10. мар 2016.
НОВА ФИРМА У ШАПЦУ

УЉА ЗА СРБИЈУ, ЏОН ДИР ЗА РЕГИОН

Шабачка фирма “Мотоил“ дистрибуираће моторна уља, и све остале врсте уља по целој Србији. Бренд се развијао пет година уз сарадњу са инжењерима Рафинерије Нови Сад.
-Стручњаци из Рафинерије пратили су развој уља које се и производи и пуни код њих. Седиште фирме и централни магацин су у Шапцу, одакле ће се вршити дистрибуција на територију целе Србије, навео је Милан Ненадовић, директор “Мотоила“.
„Мотоил“ има уговор са матицном фирмом РТИ која је генерални заступник за Џон Дир и још десетак страних брендова. Тако ће “Мотоил“ бити и регионални заступник и дистрибутер овог најопознатијег светског произвођача пољопривредне механизације. Сада ће пољопривредни произвођачи из Мачванског округа и околине имати прилику да на бржи и једноставнији начин дођу до најсавременијих трактора, комбајна, преса, сејалица, али и до система за прецизну пољопривреду.
Познато је да је оно што је Ферари за љубитеље аутомобила, то је Џон Дир за посвећене пољопривреднике. Тако ознаке овог бренда немају само пољопривредне машине него и гардероба, асесоари, играчке, различити сувенири.
Овлашћени сервисер за Џон Дир у Шапцу биће фирма “Авензио“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa