Инфо

10. март 2016.10. мар 2016.
УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА НАПРЕДНИ ПОКРЕТ

БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА ШАПЦА - ПРИОРИТЕТ

Узимајући у обзир догађаје који су се десили у граду Шапцу у протеклом периоду и који су град Шабац представили као град трагичних догађаја и немилосрдних убистава Удружење грађана НАПРЕДНИ ПОКРЕТ жели да обавести грађане да ће један од тежишних активности у њиховом деловању, како у предизборном процесу тако и у будуће , бити залагање да се безбедност грађана Шапца као и свих других људи који бораве у граду обезбеди на највећем могућем нивоу.
Може ли бити задовољства, радног елана и спремности за изгарање у средини у којој се дешава да медицинска сестра у Дому здравља изгуби живот од пацијента коме управо она помаже. Не смемо дозволити да возач такси возила стрепи кога ће повести и да ли ће се са те вожње вратити својој породици.
Председница Напредног покрета Тања Радовановић посебно истиче да безбедност предшколских установа и школа мора да се подигне на максималан ниво. Градске власти морају предузети све мере да се безбедност ових установа осигура. Родитељи морају бити сигурни и безбрижни док им деца бораве у тим срединама. Посебан акценат морамо дати на едукацију и образовање деце и спречавање вршњачког насиља које узима све више маха. Школе су, поред породице најодговорније да те младе људе научимо и удаљимо од утицаја кримогеног миљеа и да се спрече девијантна понашања. Превентивно деловање свих ових институција мора бити стално и упорно и само тако ћемо доћи до резултата.
Сарадња свих институција од породице, преко школе, МУП, градских институција, институција културе, спортских клубова је сигурна основа да ће превентивно деловање довести до побољшања безбедоносне ситуације у нашем граду.
Председница Напредног покрета Тања Радовановић наглашава да је заједнички интерес свих Шапчана да наш град буде безбедан, буде отворен за све посетиоце и становнике и да у наш град долазе сви са убеђењем да ће се овде пријатно и безбедно осећати. Тако ћемо обезбедити и развој туризма и развој осталих сегмената нашег града.
Удружење грађана НАПРЕДНИ ПОКРЕТ позива све грађане да удружимо своју снагу и да спречимо да неодговорни појединци урушавају углед града који је кроз историју био много пута први. Сигурни смо да ћемо и у овом погледу бити једна од најбољих средина у Србији.
Председница НАПРЕДНОГ ПОКРЕТА Т

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa