Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.

ЧВИЈИАШКИ ХОРОСКОП

ОВАН
Лепо смо рекли пре неколико бројева да се не секирате, да нећете путовати у Холандију пре избора, тешко вас је пренети. За разлику од вас, ми не знамо колико ће да вас ребну, али не сумњамо у ваше гледање у звезде. Овде је све под контролом. Мало само мање ружних речи на твитеру, интернет је то, свима је доступан.
БИК
Поново нам била лепа Зора. Где она прође, ту само путеви, пруге, прелази ничу. Обећано у јуну да ће бити готово до новембра, пуштено у рад у марту, таман у кампањи. То што сте запослени у Влади Србије као потпредседница, али не прва како рече носилац још непроглашене листе СНС у Шапцу, и министарка, даје вам привилегију да у сред радног времена посећујете партијске штандове који ама баш никакве везе немају са вашим послом, сем што ће избори у априлу. А, тек сте почели.
БЛИЗАНЦИ
То што ви радите, то је ванземаљско. Немате пардона ни према коме. Људе око себе пуните врећама кромпира. И само напред. Ролан Гарос је ваш, видећете. И нека вас не дотичу кометари и погрешне интерпретације ваших речи. Ништа лоше нисте рекли, а Британци ко Британци. Они ће увек наћи начин да нешто изврну, незадовољни својим сународницима на туру. Увек ће им неко други бити крив, њима и Роџеру.
РАК
Када сте ви у питање, само је небо граница. Поставили сте нови рекорд и лествицу подигли до броја 24. Толико узаступних тријумфа сте остварили. А, има још доста да се игра. Ту нећете стати, биће ту још радости и успеха. Ем момци играју добро, ем навијачи не певају ону песму која неке нервира. Самим тим, биће и добре подршке. А, душмани нека цркну.
ЛАВ
Народ лепо каже ““ докони поп и јариће крштава. Оно јесте кампања и отвара се све и свашта, али ко још отвара бутик у тржном центру у оквиру кампање. Па доста нам је лифтова, семафора, клупа, сада ћемо да се сликамо и по бутицима. И као фол. сви купују по бутицима. Шипак, шанери трљају руке током кампање. Сва одела они обезбеђују, и то купују на попуст, узму их када продавцима попусти пажња, а онда вам увале за смешне паре.
ДЕВИЦА
Имали сте прилику да се лично уверите колико су новинари храбри. Замислите да су се дрзнули да вам поставе питање. Еј, вама, министру правде да поставе питање, и то о тамо неком судији, који је тамо неком бизнисмену вратио пасош. Ма, лепо сте му и одговорили, да имате право да му не одговорите. Вама је потребан мир и концетрација у кампањи, а не питања која могу да вас изведу из такта.
ВАГА
Ви сте богат човек. Имати пријатеља Американца, који се вама малом човеку јави када се враћа у домовину, или Кинеза који вам долази на славу, то је велика част и богатство. Никада не знате када ће вам бити потребна помоћ пријатеља. Имате ви и камилу којој сте кум, али немате више онај ПУПС, и питање је како ћете даље. Звезде су вам наклоњене. Немојте да се секирате. Ви сте урадили све што је у вашој моћи.
ШКОРПИЈА
Ви сте жена која има куражи. Назвати гејеве Србендама, свака част. Некима сте вратили осмех на лице, неке сте увредили, али никога нисте оставили равнодушним. Пиање је да ли ће за вас да гласају само Србенде, или и они мало мање “мачо“ гејеви. Улетели сте у простор који је већ био резервисан за неке друге. Храбро и само напред. Звезде су уз вас.
СТРЕЛАЦ
Ви сте храбри, али нисмо знали и да сте луди. Па, ко бре сме из Сурдулце да напада премијера. То што имате државни факултет не даје вам за право да нападате премијерове људе. То што је неко успео од келнера да постане државни секретар говори о његовој способности, а не о лажним дипломама. Па, ако је могао председник могао да заврши то што и не зна шта је завршио, зашто не би могао и неки келнер из Сурдулице. Србија је отворена и слободна земља.
ЈАРАЦ
Када је неко рођен 1. јануара, а још је био министар полиције, па премијер, па шеф дипломатије, познавање теорије релативитета за њега је мачји кашаљ. И нека се нико не чуди што је баш на тај дан, када је Алберт Ајнштајн октрио теорију релативитета, СПС започела кампању. Као што запева “несаломиви јарац“ ““ ко би реко чуда да се десе, све је релативно сем СПС.
ВОДОЛИЈА
Ви сте, такорећи, васкрсли, и то поново пред изборе. Бог те пита одакле, кажу из Минска, хвалите се како сте купили телевизију и почињете да радите од септембра. Е, само сте нам ви још фалили. Имамо телевизија колико хоћемо, али баш да гледамо и немамо шта. Гарантовано, Нова БК телевизија донеће нам нове ријалитије, овога пута са Истока ““ На путу до Русије и назад, Подмосковље зове, Махер и Макарона.
РИБЕ
Када неко зна посао, онда зна, и ту нема велике мудрости. Толико је велика пажња камера на вама, да ви јендоставно језик кадрова, углове снимања, резолуција, ХД и 4К формата, држите у малом прсту. Тако сте дошли до закључка да вас најбоље снима камера Панасоник. Када вас она усними, ви сте као усликан. Висок, леп, не шири вас, и сваку вашу позитивну црту додатно нагласи. Апсолутно више не долази у обзир ни Сони, ни Тошиба, нити било која друга. Када се и оне буду мејд ин Србија, тада могу да вас усликавају. И водите рачуна, можда дођете у Шабац на митинг, а да листу још немате. Ту ни Јапанци не могу да помогну
ПС. У овом тексту нисмо спомињали Војислава Шешеља, Зорану Михајловић, Новака Ђоковића, Миодрага Божовића Грофа, Расима Љајића, Николу Селаковића, Драгана Марковића Палму, Санду Рашковић Ивић, Новицу Тончева, Ивицу Дачића, Богољуба Карића и Александра Вучића.
Ненад Кулчин

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa