Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
МУЗИЧКИ АПРИЛ У ШАПЦУ

РАПХАЕЛ ЊРЕССНИГ & ЕНРИЦО ЦРИВЕЛЛАРО

У суботу 23. априла, на сцени Шабачког позоришта, публика ће имати једниствену прилику да чује а и да види како изгледа један музичко-сценски спектакл. Улаз је бесплатан а организатори су Блуз и Џез удружење и “Глас Подриња“.
Рафаел Вресниг(Рапхаел Њрессниг) је један од најзначајнијих младих европских блуз-џез музичара. Својим у исто време елегантним и експлозивним стилом у протеклој деценији стекао је статус веома цењеног и траженог оргуљаша на блуз-џез сценама многих држава.
Енрико Кривељаро (Енрицо Цривелларо) је италијански гитариста који своју каријеру већ више од једне деценије води паралелно у Европи и Америци. Сарађивао је, на концертима и плочама, са тако великим звезада блуза као што су Јефф Хеалеy, Финис Тасбy, Лее Оскар, Јамес Харман, Јанива Магнесс, Бруце Катз, Лестер Бутлер и многим другим.
Рафаел и Енрико имају заједнички Орган Трио пројекат већ неколико година. Њихова музика може се дефинисати као добро одмерен миџ блуеса, јазза, соула и функа са високим енергетским набојем и неодољивим грувеом.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa