Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: КРАЈ МУКА НЕКАДА ХИТ ФАБРИКЕ

КРЕЋЕ ФАСО

УЗ решење проблема власништва и помоћ Електродистрибуције закупац ИВ ЛАЈН из Београда Маринко Ивановић почиње рад на рециклажи ускоро. Наиме како кажу у локалној самоуправи Влада Србије треба да аминује рад а Електродистрибуција да прикључи струју и ето краја агоније дуге преко десет година, каже председник општине Милорад Милинковић.
- Биће ту широка палета рециклаже и за почетак упошљено двадесетак радника. Потом би из Скеле стигла и нова линија и нова радна места. Морам истаћи да је из фирме све покрадено уз трафо а да је закупац вољан да све уради за бољитак и ове општине. Уздамо се у државу и молимо надлежне у Електродистрибуцији да испоштују свој удео упредусловима за рад и, ето решења великог проблема уз радна места која немерљиво значе општини, нада се Милинковић.
У самој фабрици све се уређује и пристижу машине које ће оживети варош. Добра воља је услов који недостаје, али и путоказ како се може из неразвијености.
- Има и нових заинтересованих за рад у нашој општини. Ми морамо упорно напред јер свако радно место је богатство. ФАСО је био у агонији а решење се није ни назирало. Сада други одлучују о судбини уз убеђење да ће воља у бољитак пресудити. На саму причу да креће ФАСО окупљају се бивши радници у неверици.
Први срећници већ уређују круг колектива и очекују рад који никога не плаши. А потом корак по корак за боље Владимирце, кажу у локалној самоуправи.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa