Инфо

26. август 2010.26. авг 2010.
БИВШИ “ЗОРКИНИ“ РАДНИЦИ ТРАЖЕ САСТАНАК СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ

ГОДИНУ ДАНА ПРОТЕСТА

Иако су бивши радници “Зоркиних“ минералних ђубрива већ годину дана у штрајку по свему судећи ни у скорије време неће доћи до измирења њихових потраживања. Приликом последњег протесног окупљања изразили су жељу да се у септембру састану са градоначелником Шапца Милошем Милошевићем
Од августа прошле године, због неисплаћених личних доходака правимо протесте, а овом приликом јавно и званично упућујемо молбу градоначелнику Милошевићу да нам изађе у сусрет и омогући састанак са њим у току септембра месеца. Тај састанак би имао за циљ изналажење решења за наше проблеме - истакао је испред штрајкача Радосав Јаковљевић.
Огорчени радници, који се нису одрекли својих потраживања, нити потписали уговор о њиховој продаји са “Зорка Холдингом“ којим би добили 30% основног дуга и даље чекају одлуку Уставног суда. Кажу да још протестује њих око сто најупорнијих, а да висина дуговања износи око милион динара са каматама по особи. За ситуацију у којој су се нашли поред бившег руководства окривљују и државне званичнике, док Агенцију за приватизацију називају “казненом експедицијом“.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa