Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
ПРАЗНИК ЗА ЉУБИТЕЉЕ КАМИОНА

НАЈВЕЋИ ПРОИЗВОЂАЧИ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

Шабац је прошлог петка био домаћин манифестације „Схелл Римула роад труцк схоњ“, на којој су своје производе представиле фирме „Шел“, „Ман“ и „Шварцмилер“
„Шел“, „Ман“ и „Шварцмилер“ на једном месту. Гости „Схелл Римула роад труцк схоњ“, скупа у организацији компаније „Орбико“, уз подршку шабачких фирми „ Аутоматеријал“ и Ауто-центра „Живановић“ , упознали су се са квалитетом нових мазива и карактеристикама познатих немачких камиона и приколица.
- Наш основни циљ на овом скупу био је да промовишемо „Шелова“ мазива и технологију. Улажемо велике напоре да направимо производе као што је „Шел Римула“, уље које је веома квалитетно. Оно омогућава уштеде у потрошњи горива и одржава мотор чистим, навела је Мирела Мелоне из сектора маркетинга компаније „Шел“.
Један од домаћина манифестације било је шабачко предузеће „Аутоматиријал“.
- Ми смо овлашћени заступници „Шелових“ производа већ три године. Веома ми је драго да смо успели да организујемо овај скуп. Довести три велика произвођача, као што су „Шел“, „Ман“ и „Шварцмилер“ на једно место није лак посао. То је нешто што до сада никоме није пошло за руком. Надам се да ће спој овако великих компанија са нашим привредницима омогућити корист свим странама, рекао је Владан Спасојевић, власник фирме „Аутоматеријал“.
Веома је добро што су шабачке фирме у стању да доведу велике компаније и њихове производе у наш град, истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приликом обраћања учесницима манифестације.
- Посао и инвестиције нам неће донети нико са стране. За то се морамо изборити сами, баш као што се Спасојевић са својом фирмом изборио да добије озбиљне партнере. Наши људи имају снагу и енергију која се мора искористити како би се запослило што више људи. Имамо план како да то тога дође, кроз сарадњу са домаћим привредницима, али и странцима. Ми смо као град отворени за све инвеститоре, јер Шабац је наш, рекао је градоначелник Шапца.
„Организатори манифестације истичу да им је драго што је велики број шабачких привредника имао прилику да разговара са представницима најпознатијих компанија у области ауто индустрије, те да договоре пословну сарадњу.“
М.Максимовић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa