Инфо

26. август 2010.26. авг 2010.
МЛАДИ И ЊИХОВА КАНЦЕЛАРИЈА

БЕЗ МУКЕ ДО ЗАБАВЕ

Неинвентивни проводи и изласци, неконструктивно провођење слободног времена, алкохол и насиље, по речима Александра Милановића неки су од најчешћих проблема са којима се суочавају млади људи данас
Волонтирање у Канцеларији за младе бившем ученику Шабачке гимназије Александру Милановићу, било је, како сам тврди, од вишеструке користи. Активним ангажовањем на различитим пројектима, временом је усавршио вештину комуникације али и способност функционисања у оквиру групе.
Александров волонтерски стаж отпочео је пре две године. Тада је у жељи да оствари што блискији контакт са омладином, Канцеларија за младе организовала повезивање са парламентима шабачких средњих школа.
- Био сам веома активан у раду ученичког парламента Шабачке гимназије и када је кренула цела прича повезивања школских парламената и Канцеларије за младе ја сам се одмах прикључио. Тако је све кренуло ““ присећа се Милановић.
Након тога уследиле су бројне кампање и акције. Пројекти су организовани да укажу на најчешће проблеме младих, али и српског друштва уопште. Акције су покретане да након препознавања проблема, посредством младости, доведу до свежих идеја за решње.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa