Инфо

24. март 2016.24. мар 2016.
ФУТСАЛ

Корак до сна

Ми до закључења овог броја нисмо могли да знамо, али Ви сте већ упознати са исходом синоћњег дуела Пожаревца и Белатореса. Играчи футсала из Шапца, после титуле у Регионалној лиги „Дрина“, од великог успеха дели их само једна препрека, најбољи тим групе „Морава“, КМФ „Пожаревац“. Пожаревљани су у мини баражу савладали „Олимп“ (В. Бања).
Жреб је хтео да први меч баража за попуну Друге лиге буде одигран у Пожаревцу. Док се спортисти споре око тога да ли је играње реванша на домаћем терену предност или отежавајућа околност, Шапчани су свакако имало нешто дужу паузу и у двомеч су ушли одморнији. Сезона у Регионалној лиги завршава се у понедељак, 4. априла, у Шапцу. Једни ће се радовати, док ће други, упркос добрим играма и победама, морати све то бар да понове и наредне сезоне у регионалном рангу. Одлучујућа утакмица почиње у 20 часова.
- Тренирали смо, играли, изгарали за играње у вишем рангу. Уверени смо да нам је место тамо, сигуран сам да имамо тим за Другу лигу, али не сумњам да и Пожаревљани исто размишљају. Одговор мора дати ““ истакао је, пре старта двомеча, тренер Белатореса, Марко Савић.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa