Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.

Кроз пар реЧи

“¢ ФУДБАЛ ““ Регуларни део сезоне у Супер лиги, играчице Мачве окончале су поразом у Шапцу, од Црвене Звезде 0:6. У 14 кола, Шапчанке су забележиле једну победу, један реми и 12 пораза, те су са 4 бода завршиле на последњем, осмом, месту. У наставку следи плеј аут, где их очекују нови дуели са Слогом из Земуна, Напретком и Пожаревцом.
“¢ РУКОМЕТ ““ Голман Металопластике Дарко Арсић налази се на списку селектора Србије, Дејана Перића за предстојећу ЕХФ недељу, 8. и 9. априла. Дрес са националним грбом, Арсић ће носити у пријатељским дуелима са Русијом у Београду и Новом Саду.
“¢ РУКОМЕТ ““ Управа Металопластике упутила је писмо о намерама и званичну кандидатуру Рукометном савезу Србије за организацију финалног турнира Купа Србије. За трофеј ће се надметати: „Металопластика“, „Партизан“, „Спартак“ и „Војводина“.
“¢ РУКОМЕТ ““ Рукометашице Мачве нису могле да пруже већи отпор обреновачком Радничком у 18. колу Прве лиге „Центар“. У хали „Зорка“, тим из Обреновца славио је 33:22,(14:8).
“¢ ОДБОЈКА ““ Одбојкашице Заслона поражене у Београду од Стерије, у 16. колу Друге лиге “Центар“. Београђанке су славиле 3:1 (20:25, 25:12, 25:14, 25:18). Шапчанке су девете (4 ““12), а следи гостовање Младом Раднику.
“¢ АТЛЕТИКА ““ Шапчанин у дресу Универзитета „Тексас“ из Сан Антонија (УТСА), Душан Макевић, освојио је друго место на првом такмичењу сезоне на отвореном. Студент Тексас универзитета био је други у дисциплини 3.000 метара стипл у Остину.
“¢ ТЕКВОНДО ““ Теквондисти Шапца, Урош Белановић у пионирској, односно кадеткиња Ивана Тадић, освојили су златне медаље на трећем “Скопље опен“ ““ у, а њихов клупски друг Жарко Крајишник, из македонске престонице донео је пионирску бронзу. На такмичењу је учествовало 300 бораца из 27 клубова шест држава.
“¢ РВАЊЕ ““ Рвачи Витеза, Угљеша Гајић и Илија Петровић освојили су сребрне медаље на Купу Србије за старије пионире одржаном у Београду.
“¢ ШАХ ““ На Меморијалном турниру “Александар Бојичић ““ Леко“, прво место освојио је Добрисав Стојановић. Горан Тодоровић био је други, а Војислав Пантелић трећи. Организатор такмичења био је ШК “Дрина“.
“¢ ЈУ ЈИТСУ ““ БЈЈС “Сецутор Шабац“ освојио је четири медаље (по два сребра и бронзе) на међународном јуниорском такмичењу у Падинској скели.
Д.Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa